Zabývám se individuálním psychologickým a psychoterapeutickým poradenstvím. Vycházím zejména z výcviku v gestalt psychoterapii, který obohacuji o další doplnění (trauma informovaný přístup, teorie rané vazby aj.). Jsem v preventivních programech pojišťoven (tzv. psychosociální podpora), pracuji na přímou platbu s tématy pro terapii i seberozvoj. Více na webu:

Více O mně

Eva Ulrychová
Mgr. Eva Ulrychová, psycholog

Holubova 713, Pardubice, Pardubice I, Pardubice 530 03

• B

Paní Eva mi hodně pomohla a vím, že se na ni můžu obrátit, když znovu nebudu vědět kudy kam. Rozhodně doporučuju.

• Mgr. Eva Ulrychová, psycholog psychologické poradenství  •

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, před 5 lety jsem žila v psychickém teroru. Otec pil, bil matku, dělal hodně scény, byl a

před 5 lety jsem žila v psychickém teroru. Otec pil, bil matku, dělal hodně scény, byl agresivní, psychicky nás týral, občas i chytl tak, aby nás to bolelo. Nyní s ním již skoro čtvrtým rokem nežiji. Navštěvovala jsem ho na víked jednou za dva týdny, postupně jsem to však začala…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Mgr. Eva Ulrychová

Dobrý den, také bych Vás ráda podpořila ve vyhledání odborné pomoci. Píšu "Vás", protože Váš přístup k situaci se mi jeví velmi zralý. Včetně toho, že jste se rozhodla aktuálně kontakt…