Vzdělání:
Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Brno, Merhautova, obor Diplomovaná dentální hygienistka
Profesní zkušenosti:
2018 - 2020 KukuDent
2019 - 2020 DK Dental
2021-2022 ArbesDentryPlus

Další vzdělání:
Úloha DH při vyšetření a léčbě onemocnění parodontu jako chronického multifaktoriálního onemocnění s Doc. MUDr. Evou Kovaľovou, PhD
Kurz první pomoci a kardiopulmonální resuscitace
GBT protokol
Více O mně

• Dentální hygiena

• Air flow samostatně - 30 min

1 600 Kč

• Bělení zubů

Od 6 100 Kč

• Dentální hygiena

• Dentální hygiena (do 30 minut)

1 200 Kč

• Dentální hygiena 60 min.

1 950 Kč

Dentální centrum Podkovka
Dentální centrum Podkovka

Na Podkovce 270/4, Praha 4, Praha 147 00

• I

Igor Mironov

Moc doporučuji ! Chodíme celá rodina.
    Není to jen hygiena, ale i doplňková kontrola stavu zubů.
    Za mě 10 z 10 take.

• Dentální centrum Podkovka dentální hygiena  •

Jiri Fej.

Slečna Aneta je skvělá. Společně jsme se rozhodli, že zachráníme mé zdravé zuby a začali jsme léčbu parodontózy. Díky preciznosti Anetky vše vypadá na dobré cestě, zuby jsou daleko silnější a já se těším na každou další návštěvu. Všem doporučuji, aby chodili na zubní hygienu. Není se čeho bát :-)

• Pacient

Super dentální hygiena! Moc doporučuji. Velmi precizní a milá paní hygienistka.

Aneta Ustohalová, DiS.

Dobrý den, jsem moc ráda, že se Vám u mě líbilo. Budu se těšit na příští návštěvu :) Aneta

• T

Tomáš G.

Návštěva byla velice příjemná stejně, jako slečna hygienistka. Oceňuji především bezbolestnost ošetření, profesionální přístup a vysvětlení, jak správně čistit doma. Rovněž jsem uvítal informace ohledně bělení zubů, které jistě zvážím. Určitě přijdu znovu.

Aneta Ustohalová, DiS.

Dobrý den, děkuji za reakci. U nás v Podkovce děláme vše, co je v našich silách, aby měl pacient krásný a zdravý chrup. A to jak v ordinaci, tak i formou domácí péče posléze. Jsem moc ráda, že u Vás zafungovalo obojí. Aneta

• R

Romana C.

Slečna Cejpková byla velice milá, profesionální a odvedla precizní práci. Doporučuji všem, kteří by rádi absolvovali dentální hygienu a kteří chtějí vědět, jak správně pečovat o svůj chrup.

• Dentální centrum Podkovka  •

Pavla St.

Velmi příjemná, ochotná, vše krásně a bezbolestně vysvětlí.

• E

Elena Mironova

Aneta Cejpková je velice šikovná. Byla jsem velice spokojena. Její přístup k pacientům je skvělý. Děkuji.

K. R. Müller

U slečny Cejlpkové jsem byl na dentální hygieně podruhé v životě. Po první špatné zkušenosti na jiné klinice jsem se bál. Nicméně nebylo čeho, vše mi vysvětlila, zbavila zubního kamene, pomohla vybrat vhodné kartáčky a jsme již domluveni na kontrolním termínu. Doporučuji všem co se zubní hygieny bojí (tak jako já dříve) a hledají kvalitní hygienu v Praze. Slečna je příjemná, milá a profesionální.

Aneta Ustohalová, DiS.

Dobrý den, děkuji, takového komentáře si moc vážím. Přimět pacienty k tomu, aby se hygieny nebáli a naopak poznali všechny její výhody, je jeden z hlavních důvodů mé práce. Aneta

Jana Kvízová

Za mě 10 z 10 :) Profesionalita, ochota vše vysvětlit a milý lidský přístup :)

Marek Ustohal

Velmi příjemná návštěva, oceňuji vstřícný přístup i trpělivost a věcné zodpovězení všech mých dotazů. Byl jsem již několikrát a nikdy mě nic nebolelo. Vedle čištění mohu doporučit i bělení.

Aneta Ustohalová, DiS.

Dobrý den, mockrát děkuji za reakci a těším se na další návštěvu. Aneta