O nás

VŠESTRANNÁ ZUBNÍ PÉČE

Poskytujeme komplexní dentální péči včetně bělení zubů a zubních implantátů. Výhodou je vlastní renomovaná laboratoř. Proto o Vás bude perfektně postaráno.

Žádné fronty, žádné čekání. Pohodlně se usadíte. Společně zvážíme možnosti, jak Vám efektivně pomůžeme. A pak zařídíme, aby Váš úsměv dělal radost Vám i blízkým. Je nám ctí Vás pozvat do našeho stomatologického centra Podkovka v Praze. Přijďte a uvidíte, proč se Vám naše zubní péče vyplatí.
Přečtěte si více

Specialisté

Názory o lékařích (16)

Ověřený profil
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Lékař: Bc. Helena Kykalová Dentální hygiena 60 min.

Nejlepsi dentalni hygiena, kterou jsem kdy absolvoval…asi netreba dodavat neco dalsiho.

T
    Ověřený profil
    Lékař: Aneta Cejpková, DiS. Dentální hygiena 60 min.

Návštěva byla velice příjemná stejně, jako slečna hygienistka. Oceňuji především bezbolestnost ošetření, profesionální přístup a vysvětlení, jak správně čistit doma. Rovněž jsem uvítal informace ohledně bělení zubů, které jistě zvážím. Určitě přijdu znovu.

Lékař: Zuzana Jandíková, DiS. Dentální hygiena 60 min.

Já jsem nadšená, velice milá a vstřícná. I přes veškerá má specifika, a že jsou zvláštní, vždy najde řešení. Rozhodně doporučuji.

R
    Lékař: Aneta Cejpková, DiS.

Slečna Cejpková byla velice milá, profesionální a odvedla precizní práci. Doporučuji všem, kteří by rádi absolvovali dentální hygienu a kteří chtějí vědět, jak správně pečovat o svůj chrup.

Lékař: Aneta Cejpková, DiS. Dentální hygiena 60 min.

Velmi příjemná, ochotná, vše krásně a bezbolestně vysvětlí.

B
    Lékař: Zuzana Jandíková, DiS. Dentální hygiena 60 min.

Pani hyigienistka svemu oboru perfektne rozumi, je profesionalni a vyborne se o Vas postara. Za me TOP v oboru a to jsem jich vyzkousela uz hodne.

E
    Lékař: Aneta Cejpková, DiS. Dentální hygiena 60 min.

Aneta Cejpková je velice šikovná. Byla jsem velice spokojena. Její přístup k pacientům je skvělý. Děkuji.

Lékař: Aneta Cejpková, DiS. Dentální hygiena 60 min.

U slečny Cejlpkové jsem byl na dentální hygieně podruhé v životě. Po první špatné zkušenosti na jiné klinice jsem se bál. Nicméně nebylo čeho, vše mi vysvětlila, zbavila zubního kamene, pomohla vybrat vhodné kartáčky a jsme již domluveni na kontrolním termínu. Doporučuji všem co se zubní hygieny bojí (tak jako já dříve) a hledají kvalitní hygienu v Praze. Slečna je příjemná, milá a profesionální.

Lékař: Aneta Cejpková, DiS. Dentální hygiena 60 min.

Za mě 10 z 10 :) Profesionalita, ochota vše vysvětlit a milý lidský přístup :)

Lékař: Aneta Cejpková, DiS. Dentální hygiena 60 min.

Velmi příjemná návštěva, oceňuji vstřícný přístup i trpělivost a věcné zodpovězení všech mých dotazů. Byl jsem již několikrát a nikdy mě nic nebolelo. Vedle čištění mohu doporučit i bělení.

Kontakt

Na Podkovce 270/4, Praha 147 00