Dentální centrum Podkovka
16 názorů Praha, Na Podkovce 270/4
Dentální centrum Podkovka
Zubní lékařství , Dentální hygiena , Stomatochirurgie , Paradontologie
16 názorů Praha, Na Podkovce 270/4O nás
Poskytujeme komplexní dentální péči včetně bělení zubů a zubních implantátů. Výhodou je vlastní renomovaná laboratoř. Proto o Vás bude perfektně postaráno.
Žádné fronty, žádné čekání. Pohodlně se usadíte. Společně zvážíme možnosti, jak Vám efektivně pomůžeme. A pak zařídíme, aby Váš úsměv dělal radost Vám i blízkým. Je nám ctí Vás pozvat do našeho stomatologického centra Podkovka v Praze. Přijďte a uvidíte, proč se Vám naše zubní péče vyplatí.
- NewTom GiANO CBCT
Specialisté
Galerie

Názory o lékařích (16)
Jan Zeman
Nejlepsi dentalni hygiena, kterou jsem kdy absolvoval…asi netreba dodavat neco dalsiho.
Tomáš G.
Návštěva byla velice příjemná stejně, jako slečna hygienistka. Oceňuji především bezbolestnost ošetření, profesionální přístup a vysvětlení, jak správně čistit doma. Rovněž jsem uvítal informace ohledně bělení zubů, které jistě zvážím. Určitě přijdu znovu.
Den Weis
Já jsem nadšená, velice milá a vstřícná. I přes veškerá má specifika, a že jsou zvláštní, vždy najde řešení. Rozhodně doporučuji.
Romana C.
Slečna Cejpková byla velice milá, profesionální a odvedla precizní práci. Doporučuji všem, kteří by rádi absolvovali dentální hygienu a kteří chtějí vědět, jak správně pečovat o svůj chrup.
Pavla St.
Velmi příjemná, ochotná, vše krásně a bezbolestně vysvětlí.
BK
Pani hyigienistka svemu oboru perfektne rozumi, je profesionalni a vyborne se o Vas postara. Za me TOP v oboru a to jsem jich vyzkousela uz hodne.
Elena Mironova
Aneta Cejpková je velice šikovná. Byla jsem velice spokojena. Její přístup k pacientům je skvělý. Děkuji.
K. R. Müller
U slečny Cejlpkové jsem byl na dentální hygieně podruhé v životě. Po první špatné zkušenosti na jiné klinice jsem se bál. Nicméně nebylo čeho, vše mi vysvětlila, zbavila zubního kamene, pomohla vybrat vhodné kartáčky a jsme již domluveni na kontrolním termínu. Doporučuji všem co se zubní hygieny bojí (tak jako já dříve) a hledají kvalitní hygienu v Praze. Slečna je příjemná, milá a profesionální.
Jana Kvízová
Za mě 10 z 10 :) Profesionalita, ochota vše vysvětlit a milý lidský přístup :)
Marek Ustohal
Velmi příjemná návštěva, oceňuji vstřícný přístup i trpělivost a věcné zodpovězení všech mých dotazů. Byl jsem již několikrát a nikdy mě nic nebolelo. Vedle čištění mohu doporučit i bělení.
Kontakt
Kontaktní údaje