Praktický lékař pro dospělé

1. máje 97, Liberec 46001

• R

Nejspíš kvalitní lékař ale nezajímáji ho věci které by ho měli zajímat u závodního lékaře bych čekal lepší vyšetření než kde bydlí rodiče a jestli jsem se nepřestěhoval. Po vážném úraze páteře nebyla ani zmínka o tom zda můj zdravotní stav se slučuje s výkonem této práce. Nehledě na to že mu to vsechno trvá jako psovi vyměšování

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Dlouholetá spokojenost,,skvělá diagnostika chorob,,srdce,cukrovka,vnitřní orgány,zlomeniny a další..

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Je velice laskavý, pacienta dokáže uklidnit a vše příjemně vysvětlit ohledně zdravotního problému, možnosti léčení, dávkování léků apod... Není nervózní, je vidět, že práce ho baví a že má rád jistotu, vše na 100 %. Pacientovi dokáže i zlepšit náladu. Je to velice sympatický a příjemný člověk. I jeho zdravotní sestřička se chová velmi příjemně, a je šikovná, má cit. Injekce jsou bez bolesti.

• D

Přátelský, ochotný, laskavý. Díky

• S panem doktorem jsem spokojený.
    Tonda

jsem velmi spokojená, jednou jsem se pokusila o změnu, (kvůli lepší dostupnosti z bydliště, když se rušili závodní lékaři) ale okamžitě jsem se vrátila. Za to, že jsem spokojená už velmi dlouho a doufám, že ještě budu, děkuji též včasné diagnose (podezření na zhoubný nádor) Péče p.doktora po všech operacích byla příkladná a plná porozumění a povzbuzení.

• E

Pro mne osobně - lékař i člověk na svém místě. Za mnohé mu musím jen děkovat.

• I

osobně mám jen výborné zkušenosti :-)

Velmi dobrý lékař,u mé ženy,kdy všichni odborníci v nemocnici nemohli zjistit diagnozu,doktor Starý ji určil bez vyšetření,jednalo se o slepé střevo.
    Hvojník Miroslav

Velká spokojenost, odpovědný