Dobrý den, já mám s doktorem Krejčím jen dobré zkušenosti. Na rozdíl od jiných ortopedů, kteří mě léčili ozařováním,… kortikoidy, bolestivými injekcemi, až jsem skončila na operaci obou patních ostruh, která mi ale vůbec nezabrala. U doktora Krejčího jsem byla jen jednou, odborně mě vyšetřil, stanovil diagnózu a léčbu, provedl zákrok rázovou vlnou a já jsme opět po x letech mohla normálně chodit i sportovat. Ale striktně jsem dodržela jeho rady. Po zákroku jsem již několik let a nemám žádné problémy. Kdo však nedodrží jeho rady, ten potom má určité problémy, jako moje kamarádka, které jsem to také doporučila. A to jsem měla centimetrové patní ostruhy na obou nohách už i se zánětem okostice. Pan doktor mi ale provedl zákrok jen na jedné s tím, že druhá se sama zlepší, že mám šetřit peníze a měl naprostou pravdu. Proto si nemyslím, že by mu šlo jen o peníze. Kdyby ano, provedl by zákrok na obou nohách a já bych nic nepoznala, hlavně, že by mi to pomohlo. Vše bylo a je tak, jak řekl. A to, že zákrok stojí nějaké peníze je smutná věc, ale z pohledu našeho zdravotnictví, že to nehradí. Jsem zdravá, mladá žena, která řádně pracuje a nohy ke své práci potřebuje. Tento zákrok sice něco stál, ale v porovnání s měsíční neschopenkou ( a vydanými penězi za předchozí léčbu a pomůcky ), kterou jsem musela mít po operaci, to bylo vlastně velmi levné a rychlé řešení. Všem bych to doporučila a také doporučuji. A zdravím pana doktora a přeji mu hodně spokojených pacientů, jako jsem já. Iva S.