MUDr. Miroslava Hemmerová

Zubař · Více

Prachatice 1 adresa

Stomatologická ordinace

Nemocniční 204, Prachatice 38301

Chodil jsem k ní od dětství a celou dobu jsem si myslel že dělá svou práci dobře a proto chápu ostatní co jsou u ní spokojeni. Ale když jsem si konečně našel pořádného zubaře, čekalo mě nepříjemné zjištění. Všechno špatně, celou její práci ven a udělat správně i s vysvětlením proč je to nutné. Vysoký obnos za opravu dlouhodobého ničení chrupu. Nyní už vím že to není takové terno jak se může zdát. Najednou mi jako zázrakem u jiného lékaře přestali veškeré problémy s chrupem po opravě všech nedostatků doteď komentované jako- to je v pořádku. Náhoda? Nemyslím si

• Stomatologická ordinace Jiný  •

• ZNIČILA MI ZUBY .Chodil jsem k této lékařce, jen kvůli tomu že se mi její práce jevila jako velmi dobrá. Snášel jsem , urážky, nadávky". Už ale bylo těch doslova drzej invektiv dost.Proto jsem byl nucen od ní, odejít . Jsem u nového lékaře , a ten po snímku , hned řekl že mam paradentózu už v nejvyšším stádiu. tato lékařka to zanedbala , nepoznala , tím mě poškodila .

• Paní doktorka je velmi dobrá lékařka. Chodím k ní už od dětstsví a nikdy jsem neměla problémy. Vždy poradila a pomohla i když to bylo špatně slučitelné s plánovanýma pacientama. Chápu, že není dvakrát příjemná na pacienty, kteří nechodí na pravidelné kontroly, a kteří by jí nejradějí radili, co a jak jim má v ústech opravit. Chodí k ní i moje děti a manžel. Manžel si jí nemůže vynachválit, poté co zažil od svých předešlých stomatologů. S dětma umí skvěle zacházet. Děti se nebojí zubního lékaře, tak jak si to pamatuji já ze svého dětství. Prostě něj.

• Po odborné stránce katastrofa. Všem, kteří si cení svého chrupu doporučuji se paní doktorce obloukem vyhnout. Já se díky ní už do smrti normálně nenajím.

• Snad nejhorší doktorka co jsem kdy zažila vůbec jí nedoporučuji jednání strašný no prostě hrůza jen si na ní vzpomenu a je mi zle nikdy víceee!!!!!! Lidi co kní chodí mají můj velký obdiv.

• Myslím si, že si níže uvedené nepříjemné hodnocení a odsouzení paní doktorka rozhodně nezaslouží. Velmi si cením toho, že umí pacienta orientovat ne prevenci a tím chránit jeho chrup. Je moc příjemné, že má perfektně řízený čas objedávání. Nikdy jsem se nesetkala s neochotou této lékařky. Doporučuji ji vřele. Počítejte však s tím, že paní doktorka si váží pacientů, avšak i sebe samotné, takže si nenechá diktovat a její snaha dohodnout se má rovněž své meze - a to je moc dobře:-).

• V

Paní doktorka je vysoce profesionální, přistup k pacientům perfektní,dokáže pomoci, poradit. Objednání u paní doktorky má smysl, neboť jdete na řadu tak,jak jste objednáni. Zkrátka nejlepší z nejlepších.

• K pani doktorce hemmerova chodim od detsvi a mohu ji jedine doporucit, nic nezanedba, je velmi pecliva a sikovna. Osetreni je vzdy na cas, nikdy necekam, opravdu neni nac si stezovat. dekuji za peci

• Velice náladová lékařka

K pani doktorce dochazim uz peknou radku let a musim uznat, ze se o mne stara dobre. Rada poradi s problemy ohledne pece o chrup, vyber kartacku, vyber mezizubnich kartacku, pasty, etc. Dale musim rici, ze je velice pecliva. Rentgenove prohlidky chrupu, np. Opravdu doporucuji. Prijemna pani doktorka i sestricka.