Čichnova 23, Brno 62400
Markéta
Jsem neskutečně vděčná, že mám tak skvělou praktickou lékařku. Paní doktorka vše vysvětlí, poradí, nic nepodcení, dokáže věcem přijít na kloub, je lidská, empatická i profesionální. Mám s ní mnoho dobrých zkušeností, kdy například přišla velmi rychle se správnou diagnózou a účinnou léčbou, kde odborníci v nemocnici naprosto selhali a poslali mě s bolestmi domů, asi protože jim moje obtíže nesěděli do tabulek, tak neuměli pomoci. Díky Bohu za paní doktorku!
Dále musím vyzdvihnout úžasnou paní sestřičku, která je vždy obdivuhodně milá, vstřícná a při odběrech velmi šikovná a schopná. Je vidět, že je to také zkušená profesionálka s empatickým přístupem. Nemám co vytknout. Jediná ordinace, do které chodím vlastně ráda.• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
J.H.
Skvělá paní doktorka, chodíme k ní roky celá rodina. Je vždy příjemná a velmi ochotná pomoct. Prostě "1", není co dodat....jen možná jednu věc, má báječnou sestřičku.
delfaverojan55@gmail.com
Prostě je skvělá se sestřičkou tvoří kompaktní tým je jediný člověk který mě pomohl děkuji po pracovním úrazu je jediný člověk na kterého se mohu spolehnout.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
Naprosto nejlepší lékařka. Profesionální, lidská, empatická, skvěle diagnostikuje a nikdy nic nepodcení. Je velice ochotná, dokáže poradit i přes telefon, prostě není nic, co bych vytkla. Co se týče sestřičky, taky, naprosto úžasná. Kdyby byli všichni lékaři jako paní doktorka Nedělníková, tak se tu máme báječně..
František
Vždy se snaží přijít problému na kloub a pečlivě vyhodnotí všechny možnosti. Jde vidět, že jí na pacientech záleží a chce dělat vše pro jejich uzdravení.
• Praktický lékař pro dospělé • •
scaltie
K paní doktorce jsem kdysi chodila. Je to výborná lékařka. Proto mě neodradila ani nutnost zapsat se do pořadníku k opětovné registraci. Čekala jsem rok a čtvrt...mezi tím jsem několikrát volala. A dnes se dozvím, že byl pořadník před měsícem zrušen. Myslím si, že by bylo vhodné pacienty v pořadníku alespoň obvolat a informovat je.
• Praktický lékař pro dospělé • Registrace •
Klára M.
Paní doktorka je moc hodná a šikovná. Hlavní je, že se mnou jedná jak s člověkem, a vždycky mi všecko vysvětlí. S tím jsem se zatím bohužel u ostatních doktorů nesetkala. Neměnila bych. Sestřička je taky milá, ochotná a šikovná.
Michalcovi
Před paní doktorkou Nedělníkovou smekám pro její schopnost určit správnou diagnozu. Když jsem jí předložila výsledek odborného vyšetření, ihned mi doporučila operaci, i když mi ji odborný lékař nenavrhl! Prognóza paní dr.Nedělníkové se splnila, já jsem po operaci musela podstoupit chemoterapii a bioléčbu. Velmi paní doktorce děkuji za starostlivost. Je to lékařka na svém místě a k tomu je milá a pečlivá. Všem její ordinaci včetně její šikovné sestřičky doporučuji.
C
cerro40
Paní doktorka je velká profesionálka. Nad pacientem se opravdu zamýšlí a snaží se hledat řešení. Díky své profesionalitě a přehledu u mě odhalila problémy se štítnou žlázou a vyřešila ambulantně i mé dlouhotrvající problémy s depresemi. Jako člověk je příjemná a vždy si se mnou popovídá. Totéž platí i o sestřičce. nesnáším chození po doktorech, ale k této paní doktorce chodím ráda a vřele ji doporučuji!!!!!
O
Oldřich Tomíček
Paní doktorka je člověk na svém místě, po profesní i lidské stránce. Sestřička je k pacientům příjemná a ohleduplná. Mohu jen doporučit.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně