Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíZkušenosti
katemi
V 4/2016 jsem byla na plastické chirurgii na Bulovce na zmenšení prsou. Zákrok mě byl hrazen pojišťovnou. Nejdříve jsem byla domluvena, že mě bude operovat MUDr.Popelka, ale ten si prodloužil stáž v zahraničí , takže mi bylo oznámeno, že mě bude operovat pan doktor Skála. Musím říct , že pan doktor odvedl skvělou práci s výsledkem jsem i po delším hojení nesmírně spokojená.Pan doktor je velice milý a příjemný člověk ,vřele ho doporučuji......víc takových lékařů. Tímto panu doktorovi velice děkuji . Kateřina Jedličková
Zuzana
I přes mou skepsi k doktorům všeobecně jsem z péče pana doktora nadšená. Velmi příjemně mne překvapil jak v lidské, tak profesionální rovině. Vysvětlil, uklidnil, odvedl skvělou práci. Dnes už díky němu netrpím odporem k zrcadlu :-) Z.B.
Hanka Novotná
Pan doktor Martin Skála je neskutečně šikovný a milý člověk, který odvádí svou práci velmi precizně a já jsem díky jemu velmi šťastná. Děkuji Vám Hanka Novotná
D.
Dobrý den, chtěla bych velmi poděkovat za přístup a péči, které se mi dostalo od pana doktora na pracovišti Kliniky OB. Jeho přístup je velmi profesionální, na konzultaci jsem se všechno dozvěděla a uklidnil mě i před výkonem, nechala jsem si upravit a zvětšit prsa. Musím říct, že po operaci jsem byla ve skvělé péči, personál kliniky se choval velmi příjemně a pan doktor chodil pravidelně na kontroly. Mohu opravdu vřele doporučit, je to příjemný lékař, který dokáže všechno vysvětlit a především dokonale provést. Ještě jednou mockrát děkuji pane doktore!
Díky jeho skvěle odvedené práci mám o mnoho šťastnější a spokojenější život. Po 20ti letech komplexů a strachu vyjít mezi lidi neskonalá úleva. Konečně se za sebe nemusím stydět! :)
host
Skvělý doktor a moc sympatický člověk.Chtěla bych mu moc poděkovat...
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Upravit nebo spravovat profilPlastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Plastičtí chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Plastičtí chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze