Mgr. Markéta Rozsívalová

Psycholog, Psychoterapeut Více

Jsem psycholožka a terapeutka. Narodila jsem se v roce 1978, jsem vdaná a mám dvě děti, syna a dceru.

Vystudovala jsem obor Psychologie a Speciální pedagogika na PedFUK (promoce v roce 2005) Při studiu a během praxe jsem absolvovala další kurzy a výcviky jako např. Základní kurz krizové intervence, Modulový kurz Prevence šikanování na školách aj.

V roce 2010 jsem ukončila pětiletý Sebezkušenostní psychoterapeutický výcvik v Remedium Praha. V roce 2013 roční kurz Práce s tělem a neverbální techniky u Jitky Vodňanské. Nyní ukončuji pětiletý výcvik v Integrativní rodinné terapii.

Při studiu jsem se věnovala několik let prevenci sociálně patologických jevů na školách, zkusila jsem si také učit třídu dětí s poruchami chování na ZŠ V Praze 8, a nakonec jsem nastoupila na pozici školního psychologa na SOU v Praze 10. Mám tedy zkušenost s diagnostickou, poradenskou a terapeutickou prací s dospívajícími klienty, jejich rodiči a učiteli. Poté jsem pracovala jako terapeut v Kaleidoskopu, v terapeutické komunitě pro lidi s poruchou osobnosti a v DBT stacionáři. Nyní působím v sociální službě Dům tří přání v Centru pro rodiny Delta, kde jsou mými klientami rodiny ohrožených dětí.

Od roku 2012 provozuji soukromou terapeutickou praxi.

Nabízím pomoc klientům, kteří se ocitli v těžké životní situaci, mají potíže ve vztazích, trpí úzkostnými stavy či mají psychosomatické obtíže a klientům s poruchou osobnosti. Dále rodičům, kteří se potýkají s výchovnými či výukovými obtížemi svých dětí. Vítáni jsou i lidé, kteří chtějí pracovat na svém seberozvoji.
  • psychoterapie

Terapie Sacre Coeur
Holečkova 31, Praha 7, Praha

Přijímám: dospělí, děti od 15 let

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Umístění: Terapie Sacre Coeur terapie online

Markéta mě provedla situacemi, které jsem měla dosud zastřené a neviděla jsem je tak jasně. Její vlídnost a také podpora měla dopad na sebevnímání, na větší držení vlastních hranic a na pochopení sama sebe. Díky!

Umístění: jiné místo Jiný

Terapeutka Markéta Rozsívalová byla mojí skvělou průvodkyní v době, kdy jsem potřebovala pomoct změnit svůj dosavadní život. Není jednoduché cizímu člověku otevřít svůj život, ale Markéta umí vytvořit velice intimní a chápající prostředí, kde dokáže člověk s důvěrou otevřít svoje já. Při terapiích mě někdy méně, někdy více navedla na skutečnosti, které jsem do té doby nedokázala vidět, a umět tak pochopit více svoji minulost a přetvářet současnost k lepšímu (není to fráze).
Děkuji Markétě, že mě posunula, kam mě posunula.

Umístění: Terapie Sacre Coeur párova a rodinná terapie

Úžasná terapeutka, která nám s partnerem pomohla najít řešení i v té zdánlivě neřešitelné situaci..

T
Umístění: Terapie Sacre Coeur psychologické poradenství a terapie

Markéta je úžasná, na každou hodinu terapie jsem se velmi těšila. Svou klidnou a chápající aurou pro mě vytvořila bezpečný prostor k tomu se svěřit se vším, co jsem si uvnitř sebe řešila a dodala mi sílu na věcech pracovat. Nesmírně si vážím všech cenných rad, které jsem během našich setkání získala. Nemohu jinak než doporučit!

Umístění: Terapie Sacre Coeur individuální psychoterapie

Markéta je skvělá. Sedí mi nejen jako psychoterapeut, ale také jako člověk. Pomáhá mi uvědomovat si svoji hodnotu a souvislosti, které mi unikají.

Markéta mi velice pomohla s osobními problémy, pomohla mi znovu si vybudovat sebedůvěru a umět se prosadit. Jsem moc ráda, že mi na mé cestě pomáhala zrovna ona a moc bych ji doporučila i vám ostatním.
Verča