Praktická lékařka

Pražská 38b, Brno 64200

Je to ta nejlepsi a nejochotnejsi lekarka
    Nikdy bych nemenila

• Praktická lékařka Jiný  •

• R

Otřesné arogantní jednání paní doktorky a její neochota mě přesvědčily přeregistrovat se k jinému lékaři.Na zelenou rýmu mi v zimě odmítla napsat Pamycon.Dceři neuměla vyplnit dokumenty, které dcerka potřebovala kvůli zahraniční cestě.Byla nepříjemná i na ni.Po osmidenním kašlání na sucho mi nyní nechtěla napsat antibiotika a řekla mi, ať se snažím ten kašel potlačovat, že je to psychosomatické a ať si koupím halls bonbony, neskutečné!!!! Já se dávila na sucho dnem i nocí, i v ordinaci, a přesto mi toto řekla.Je neochotná i napsat léky na tlak, když už Vám dochází a posílá Vás pryč. Je velmi nelidská a je špatný diagnostik. V kombinaci s arogancí, neochotou a kyselým obličejem je to doktorka k ničemu. Absolutně ji NIKOMU NEDOPORUČUJI !!!!!!!!

• Praktická lékařka bronchitida  •

• V

Moc nechápu slova o aroganci a neochotě. Ke všem členům naší rodiny se chovala vždy perfektně (asi 20let),ochotně až nadstandartně, hledala a prověřovala možnosti léčby, a nebyly to snadné diagnózy. Myslím, že je dobrá a vážíme si jí. Ovšem zástupy starým panem doktorem v době její nepřítomnosti nás také netěší, i když lepší, než kdyby bylo zavřeno a museli bychom vyhledávat lékaře někde jinde.

• Vynikající paní doktorka,která je nejen odborník na svém místě,ale má k pacientům ui lidský přístup,velice děkuji osudu,že nás přijala za pacienty.Slobodová

• Paní doktorka není dobrý diagnostik. Vadí mi, že zjišťuji, že si na mou pojišťovnu pravidelně píše úkony, které mi nikdy neprovedla. Vážně zvažuji změnu lékaře i za cenu dojíždění do jiné městské části.

• Paní doktorku nedoporučuji, když jsem měla angínu poprosila jsem ji o léky pro těhotné (jelikož jsem byla ve druhem měsíci) a paní doktorka mi odpověděla, že bohužel toto jsou jediná antibiotika která mi předepíše a buď přežije plod a nebo ne.Když jsem chtěla předepsat léky na moji dlouholetou alergii, tak mi řekla že nemůže léky předepsat, že si musím na alergologii i když lék je dnes volně prodejný (rok zpět ještě nebyl).Podle mé zkušenosti s touto paní doktorkou jsem velice NESPOKOJENÁ ale protože je to pro mne nejbližší lékař (jsem časově vytížena prací a starostí o děti tudíž dojíždět kamkoliv do Brna je pro mne nereálné)jsem u ní stále ale zavolám si jen o recept který chci předepsat a to je vše.Neviděla jsem paní doktorku dva roky a podle výpisu z pojišťovny jsem u ní před měsícem byla.Dosti divné tedy....

• Paní doktorka je milá a má lidský přístup k pacientům.Je perfektní po odborné stránce,dokáže na koleně a bez drahého vybavení jako mají v nemocnicích perfektně stanovit diagnozu a pomoci.Mám s ní v tomto ohledu osobní zkušenost a nikdy bych od ní neodešla jinam.Prefektní je i její tatínek,který ji občas zastupuje.Dnes se s takovou péčí a vstřícností nikde nesetkáte.

• Paní doktorka je milá, hodná a ještě nikdy se mi nestalo, že by mi poradila špatně. Proto mne šokuje negativní komentář několika ostatních - měli by zkusit jiné praktiky. Ta arogance mi na ni vůbec nesedí.

• je velice milá,schopná a nechápu záporné hodnocení.

• Nedoporučuji! Je dost namyšlená. I napsaní recepru a doporučení do jiného zařízení jí dělá problémy (špatně napsané adresy a p.). Často ji zastupuje její otec, který však nemá přístup k údajům o pacientovi.