Zoubkova 53, Brno 63400
MUDr. Pavel Ovísek
Doktorka Malachová je velmi kvalitní a schopná lékařka. Pracuje svědomitě, precizně a má empatii k pacientům. Jsem v její péči řadu let
a mohu ji jen pochválit.Jen více takových lékařů.• Praktická lékařka • •
Petra
Nejsem pacient, který jde k lékaři s každým škrábáním v krku, když se ale cítím mizerně a objednám se na odběry krve, kdy vzápětí přijdu, paní doktorka se mi ani nezeptá jak se cítím a neprovede základní vyšetření, sestra provede odběry a mám si příští den zavolat na výsledky. Posuďte sami. Měním lékaře.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
marcela.libickova
K paní doktorce Malachové chodím od roku 1990 jsem sní velmi spokojena je dobrým diagnostikem ,když se jí něco nezdá tak posílá k odborníkům nic nenechá náhodě je pro mě rodinnou lékařkou má dobrý přístup k pacientům vřele všem doporučují
Rodiče
K paní doktorce Malachové chodím přes 20 let a hodnotím ji jako výbornou lékařku. Mnohokrát mi vyšla vstříc a pomohla daleko nad rámec svých lékařských povinností, vždycky si na mě udělala čas, starala se o mého těžce nemocného tatínka, vždy měla pochopení a nikdy mě s ničím neodmítla. Situace vždy hodnotí v souvislostech, nedívá se jen na můj momentální stav, ale bere ohled na chronické potíže i na průběh onemocnění a léčby v minulosti. Celou dobu se udržuje v obraze o nových metodách léčení a nových lécích, ráda vám předepíše léky bez doplatku a s minimálními možnými vedlejšími účinky, není ve vleku nějakých farmaceutických lobby.
Souhlasím s názory, že je zvyklá předepisovat antibiotika, ale stačí se s ní domluvit, nijak se na vás nezlobí, když je nechcete, domluví se s vámi, jak by vám to nejvíce vyhovovalo. Je pravda, že si ale musíte říct.
No a nesmím samozřejmě zapomenout na sestřičku, která je tam mnoho let a je stejně ochotná a nápomocná jako paní doktorka!• • •
I
ikotackova
Paní Malachová je velmi milá a pečlivá, narozdíl od mé předchozí lékařky se na mě nikdy nedívá jako na simulanta, co si vymýšlí. Trpělivě naslouchá, nic nepodcení a vždy vše trpělivě vysvětlí. Navíc nemá problém vzít krev na vyšetření anebo člověka poslat za specialistou. Jsem spokojená a dopručuji.
Z
Zuzana Hájková
Paní doktorka Malachová je nejlepší lékařka, jakou znám. Jsem u ní již osmým rokem a každý můj zdravotní problém vždy řešila profesionálně a důkladně. Je milá a když je potřeba, i rázná. Vždy jsem mile překvapena, když příjdu po nějaké době a paní doktorka si vzpomene na můj předchozí problém a zeptá se, zda se něco změnilo. Milým bonusem je minimální čekací doba, paní doktorka ordinuje svižně, takže ani plná čekárna mě neodradí. Paní doktorku mohu jedině doporučit!!
Roman
Paní doktorka je milá, vstřícná, ochotná, neponechá nic náhodě. Jsem velmi spokojen s její péčí a díky za to že ji máme. Vřele doporučuji i ostatním pacientům
Paní doktorka Malachová má velmi profesionální a lidský přístup k pacientům , chodím k ní řadu let, Rozhodně doporučuji Tomáš Ovísek
Výborná lékařka, všem mohu doporučit.
K paní doktorce chodím dva roky a za tu dobu mi napsala asi dvanáctkrát antibiotika, napsala mi je, i když jsem přišla s lehkým škrábáním v krku pro něco na prevenci. Rozhodně nedoporučuji.. V nejbližší době se chystám změnit praktickou lékařku.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně