Psycholog · Více

2 názory

Vystudovala jsem psychologii na Masarykově univerzitě. Nyní jsem v psychoterapeutickém výcviku ve směru PCA založeným Carlem Rogersem. V rámci tohoto přístupu se snažím nabídnout svým klientům pochopení a přijetí bez jakéhokoliv odsouzení. Zároveň je mým cílem vytvořit bezpečné prostředí, kdy můžu nabídnout i jiný pohled nebo zpětnou vazbu, která klientům umožní růst.

V současné době působím jako psycholožka pro studenty na Masarykově univerzitě. Také vedu lekce jógy. Absolvovala jsem i výcvik v somatickém koučování, kdy klasické koučovací postupy obohacujeme o vnímání moudrosti a intuice fyzického těla. Je mi blízký celostní přístup k člověku, kdy kromě myšlenek a racia bereme do úvahy i emoce a signály našeho těla.
Pracovala jsem jako kariérová poradkyně se zahraničními klienty.

Pracuji pod pravidelnou supervizí. Více o mně na lenkaprokesova.cz

Konzultace nabízím také online.
I offer counselling in English and I enjoy working with foreign clients.
Více O mně

• Poradenská psychologie
  • Kariérní poradenství

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí

Terapie PCA

Malinovského náměstí 4, 1. patro, kancelář č. 123, Brno-střed, Brno 602 00

2 názory

• Na Lenku jsem se obrátil, jelikož jsem dokončoval studium a bylo toho na mě hodně. Potřeboval jsem s někým probrat, jak to všechno zvládnout. S Lenkou jsme se setkávali osobně, pomáhala mi vyjasnit si, co musím udělat, a také získat jiný pohled na věc. Společně jsme došli na několik nápadů, které mi pomohly celou situaci zvládnout a dospět k úspěšnému dokončení studia. Sezení, která jsem absolvoval, probíhala v příjemném prostředí a byla dobře strukturovaná. Na konci jsme si vždy shrnuli, co si z toho odnáším, což mi pomohlo vybavit si všechny nápady a následně je vyzkoušet. Rád její služby doporučím dál.

• Terapie PCA koučování 50 minut  •

Mgr. Lenka Prokešová

Milý O., díky za vaše hodnocení a přeju hodně úspěchů. LP

• E

Na Lenku jsem se obrátila kvůli koučování v pracovní oblasti. Sezení probíhala online a oceňuji její profesionální, empatický a zároveň velmi praktický přístup. Pomohla mi získat větší nadhled, posílit sebedůvěru a lépe pracovat s hranicemi. Spolupráci s Lenkou bych doporučila každému, kdo hledá podporu při pracovních výzvách a chce na sobě aktivně pracovat.

• jiné místo Jiný  •

Mgr. Lenka Prokešová

Milá E., děkuji za sdílení vaší zkušenosti s koučováním. Těším se na naši další spolupráci. LP