Platba po konzultaci

U tohoto specialisty zaplatíte po konzultaci. Zobrazit více

Konzultace online • 1 200 Kč

Psychological consultations in English • 1 700 Kč

Psychologické poradenství • 1 200 Kč +3 Více

Coaching • 2 000 Kč

Koučování • 1 500 Kč

Psychologické testy • 2 500 Kč

Přijímám: dospělí

Způsoby platby: Bankovní převod, Revolut, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

Platíte po online konzultaci.

Platbu můžete provést prostřednictvím bankovního převodu, Revolut či hotově v případě offline konzultace.

Po první konzultaci obdržíte fakturu se splatností 1 týden. Prosím o včasné uhrazení.

Před každou další konzultací prosím o platbu předem, nejpozději však 24h před začátkem konzultace.

Číslo bankovního účtu je: *********/****

Telefonní číslo v případě Revolut platby: +*** *** *** ***

Děkuji za důvěru.

Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.

V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.

Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.

* Některé informace se nezobrazují kvůli ochraně osobních údajů. Uvidíte je po objednání konzultaci.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Psychologické poradenství • 1 200 Kč

Consultation in English • 1 500 Kč

Konzultace online • 1 000 Kč +4 Více

Psychological consultations in English • 1 500 Kč

Psychologické poradenství • 1 000 Kč

Coaching in english • 2 000 Kč

O mně

Vítejte na mém profilu!

Jsem firemní a poradenská psycholožka a ráda vám pomohu řešit problémy v pracovním i osobním životě. Specializ...

Ukončené školy

• Jednooborová psychologie (NMgr.) FF, Univerzita Palackého (2017)
  • Psychologie a neurovědy (NMgr.) Fakulta Psychologie, Lisabon (2017)
  • Universidade de Lisboa, Faculdade de Psicologia

2 000 Kč

2 500 Kč

T
Umístění: Online konzultace Konzultace online

On-line konzultaci jsem absolvoval poprvé v životě a měl jsem z toho trochu strach. Navzdory tomu se paní terapeutce podařilo mé obavy rychle zahnat. Překvapilo mě a nadchlo, jak rychle jsme se dostali k jádru mých problémů a jejich řešení. Paní terapeutku mohu 100% doporučit a v případě potřeby se na ní určitě znovu obrátím! :-)

Mgr. Kristýna Šlajsová

Milý T., moc děkuji za vaše hodnocení a velmi mne těší, že to pro vás byl příjemný a užitečný zážitek. :) Přeji vám mnoho odvahy na vaší cestě a budu se případně těšit zase někdy v budoucnu na viděnou :) Hezký den, Kristýna

T
Umístění: psychologické poradenství

Kristýna je skvělá a naše sezení pro mě mají vždy velký přínos. Umí se do druhého vcítit a naladit se na jeho vlnu. Líbí se mi, že k řešení mých problémů mě Kristýna vždy nasměruje, nabízí tipy a způsoby, které mohu vyzkoušet, ale nikdy mě do ničeho nenutí. Její přístup je uklidňující, plný porozumění a podpory. Jsem moc ráda, že svoje téma můžu řešit právě s ní.

Mgr. Kristýna Šlajsová

Milá T., Moc děkuji za krásné hodnocení. Jsem nadšena, že jste si užila naše konzultace a že jste zaznamenala pozitivní přínos. Je mi ctí být pro vás podporou a děkuji za ocenění schopnosti vcítit se do vaší situace a naladit se na vaši vlnu. Mým cílem je vždy nabídnout užitečné tipy a nápady, ale nechat na vás, abyste se rozhodla, co je pro vás nejlepší. Ještě jednou děkuji a přeji mnoho odvahy do dalších kroků. Přeji spokojené dny a naplněná přání :) Kristýna

E
Umístění: Konzultace online

Kristýna je velmi milá, chápavá a opravdu velmi aktivní - dokáže rozmluvit dokonce i mě a hodina s ní je plnohodnotně vyplněna. I přesto, že jsme konzultací měly jen pár a po delší době, vše si pamatuje a snaží se mi opravdu pomoci a ne mě jen pasivně vyslechnout.
Těším se na další hodinu a všem vřele doporučuji. Opravdu jsem vděčná, že mi byla doporučena a mám štěstí na sobě pracovat právě s ní.

Mgr. Kristýna Šlajsová

Krásný den Evi, Jsem velmi potěšena z vaší pozitivní recenze, děkuji. Jsem ráda, že jste si užila naše konzultace a že jsem vám mohla být nápomocná. Snažím se být v každé hodině co nejvstřícnější a aktivní, aby byl čas strávený se mnou co nejefektivnější. Držím palce při dalším rozvoji a hlavně dny naplněné spokojeností.:) Děkuji, Kristýna

Umístění: Online konzultace psychologické poradenství

S Kristýnou mám skvělou zkušenost!

Je při sezeních dostatečně aktivní, což mi velmi vyhovuje, jelikož mi to u jiných terapeutů dost chybělo. Zároveň je dostatečně lidská a chápavá, ale zároveň s jasným směřováním k tomu mou těžkou situaci dlouhodobě zlepšit a ne jen tišit momentální smutek.

Všem mohu Kristýnu doporučit.

Mgr. Kristýna Šlajsová

Milá L., moc mne těší, že náš společný čas je pro vás skvělou zkušeností! :) Jsem nadšená, že jste byla spokojená s našimi sezeními. Je pro mě důležité poskytovat aktivní podporu a zároveň být dostatečně lidská a chápavá. Jsem ráda, že jsem vám mohla být nápomocna při zlepšování vašeho duševního zdraví. Opravdu si vážím vašeho doporučení a děkuji vám za ně! :) Spokojené a klidné dny přeje Kristýna

Umístění: Online konzultace psychologické poradenství

Ani nejde slovy popsat, jak moc jsem za Kristý ráda!
Vždycky mi pomůže, je hrozně milá a citlivá!
Moc za všechno děkuju a opravdu doporučuji!

Mgr. Kristýna Šlajsová

Milá Domčo, děkuji moc za vaši úžasnou recenzi! Je mi ctí, že jsem vám mohla být nápomocná a že jste byla spokojena s mojí pomocí. Je pro mě důležité být milým a citlivým partnerem pro všechny mé klienty a jsem ráda, že jste to tak vnímala. Děkuji vám také za váš příznivý názor a za doporučení. :) Přeji spokojené dny, Kristýna

Umístění: Online konzultace psychologické poradenství

Na sezeni s Kristynou se vzdy tesim!
Vrele doporucuji jeji konzultace, nebot at uz mate cokoliv na srdci, vzdy vas velmi rada vyslechne a pomuze vam nenasilnym zpusobem najit cestu k reseni.
Budete se s ni citit bezpecne. Je velmi profesionalni, empaticka a lidska.

Jsem Kristyne velmi vdecna, nebot me pomohla najit vnitrni klid a duveru v sebe sama. A diky ni jsem mnohem lepe a rychleji mohla projit tezkym rodinym i pracovnim obdobim a vzit svuj zivot pevneji do svych rukou. Pochopit lepe mezilidske vztahy a vyrovnat se s tim co zmenit nemuzeme a zamerit se na to, co ovlivnit muzeme.

Mgr. Kristýna Šlajsová

Milá Peťo, děkuji moc za vaši pozitivní recenzi! Je skvělé slyšet, že se na naše sezení těšíte a že jste byla spokojena s naším společným časem. Je mi ctí být pro vás oporou v těžkých časech a pomoci vám najít vnitřní klid a důvěru ve vaše schopnosti. Jsem ráda, že jsem vám mohla být nápomocná a že jste mohla překonat své výzvy a zaměřit se na své cíle. :) Děkuji, Kristýna

Umístění: Online konzultace Konzultace online

Velmi příjemné on-line setkání. Velice oceňuji umění naslouchat a snahu nenuceně nabídnout svůj pohled na problém a jeho možné řešení.

Mgr. Kristýna Šlajsová

Dobrý den, moc děkuji za kladné hodnocení a jsem moc ráda, že naše setkání pro Vás bylo přínosné. Budu se zase těšit třeba někdy příště na viděnou. Přeji klidné a spokojené dny, Kristýna

N
Umístění: Online konzultace Konzultace online

Paní psycholožka mě velmi vřele přijala na několik online konzultací, které proběhly vždy bez zádrhele. Ocenila bych předně velkou empatii a schopnost vyslechnout a dostat se pod povrch problému. Moc děkuji za poskytnuté konzultace!

Mgr. Kristýna Šlajsová

Moc děkuji za kladné a milé hodnocení, vážím si toho. Rádo se stalo a přeji mnoho spokojenosti do dalších dní! :) Kristýna

Umístění: Online konzultace

Kristýna je naprosto skvělá a můžu za sebe doporučit všem, kdo hledají pomoc. Kristýna vždy naslouchá a dokaže efektivně poradit/pomoct s daným problemem.

Mgr. Kristýna Šlajsová

Krásný den Verčo, moc děkuji za Váš názor. Těší mne, že naší spolupráci vnímáte jako efektivní. Přeji klidný a příjemný den, Kristýna

Umístění:

Kristynu srdevne doporucuji asi uplne komukoli. Zazila jsem ji v roli koucky, ale skrz celou spolupraci bylo zjevne jeji psychologicke vzdelani a zamereni. Citila jsem se s ni naprosto bezpecne a vnimala velmi osobni pristup. Nerikala mi, co mam delat (ackoli jsem se ji k tomu tvrdohlave snazila primet), ale vedla me ve vlastnim hledani. Ty konkretni rady, ktere se mnou sdilela, si ale budu jeste dlouho pamatovat. Diky!:)

Mgr. Kristýna Šlajsová

Krásný den A., moc děkuji za upřímnou a milou recenzi. Velmi mne těší, že jste se na našich sezeních cítila bezpečně a i já děkuji za upřímnost a otevřenost, kterou jsem v kontaktu s Vámi vždy vnímala. :) Přeji klidné dny, Kristýna

O mně

Vítejte na mém profilu!

Ukončené školy

• Jednooborová psychologie (NMgr.) FF, Univerzita Palackého (2017)
  • Psychologie a neurovědy (NMgr.) Fakulta Psychologie, Lisabon (2017)
  • Universidade de Lisboa, Faculdade de Psicologia
Zobrazit více

Ceny ZnamyLekar.cz

Stáže

• Stáž v neurovědeckém centru, Università degli Studi di Parma (2017)
  • Stáž v psychiatrické nemocnici Písek (2015)

Znalost jazyků

• Angličtina,