Vítejte na mém profilu!
Jsem firemní a poradenská psycholožka a ráda vám pomohu řešit problémy v pracovním i osobním životě. Specializuji se na vztahy v práci, pracovní a osobní konflikty, motivaci, syndrom vyhoření a zlepšení efektivity při práci. K tomu používám různorodé psychodiagnostické metody a nástroje, které mi umožňují pracovat s týmy i s jednotlivci. Pokud se potýkáte s podobnými tématy a hledáte způsoby, jak dosáhnout dlouhodobé spokojenosti, neváhejte se na mě obrátit.
Ve své poradenské praxi se zabývám také mladými dospělými a dospělými, kteří hledají odpovědi na otázky týkající se studia, práce, vztahů a osobního rozvoje. Pomáhám jim srovnat si myšlenky a najít pro ně tu nejlepší cestu. Mým cílem je posunout je tak daleko, aby mou pomoc už nepotřebovali. Můžeme spolupracovat formou jednorázových, krátkodobých nebo dlouhodobých setkání, a to buď online nebo osobně. Jsem vystudovaný psycholog a neustále se vzdělávám v oboru. Jsem také členkou České asociace psychologů práce a organizace (ČAPPO). Jsem také frekventantkou psychoterapeutického psychodynamického výcviku, akreditovaným Českou asociací pro psychoterapii.
Mám fenku Flat Coated Retrievera, které je teprve pár měsíců. Občas se mnou chodí do kanceláře, aby si zvykala být součástí této krásné profese. Pokud budete mít ohledně toho jakékoliv otázky (alergie, obavy ze psů apod.) dejte mi prosím vědět předem. :)
Konzultaci online prosím uhraďte alespoň 24h před dle podmínek a zašlete mi zprávou informaci o uhrazení. Děkuji za vzájemné respektování domluveného času.
Pokud máte jakékoliv otázky, neváhejte se mne zeptat.
Těším se na spolupráci.
Koučování
Psychologické testy
Od 2 500 Kč -
Migu
Paní psycholožka je výjimečně milá, nesmírně empatická a vždy dokáže naslouchat s opravdovým zájmem. Působí velmi přátelsky a fajn, člověk se u ní cítí v bezpečí a odchází s pocitem podpory a pochopení. Její přístup je profesionální a zároveň lidský, takže se k ní rád vracím. Mohu jen doporučit.
Klára
První zkušenost s psycholožkou a velká spokojenost.
Dušan
Paní/slečna doktorka je milá, vstřícná a snaží se aby pacient přesně věděl do čeho jde.
PH
Zatím mohu s potěšením řict, že panÍ Šlajsová má pochopení pro vše, co jí svěříte. Nesoudí, nechá přemýšlet, navede ke správným myšlenkám.
Veronika
Kristýna byla velice milá a empatická. Ordinace působila velice příjemně.
R
Radek
K paní Krystýně jsem přišel v období velkého stresu a negativity. Neustále jsem řešil nemožnost koupit si byt v Praze a moji kariéru, kterou bych rád změnil, ale za cenu opětovného vypracování z juniorní pozice. Tato situace ve mně vyvolávala pocity beznaděje a zvažoval jsem relokaci zpět do zahraničí kde jsem už dříve několik let žil. Paní Krystýna mě hned od začátku nejen s empatií a pochopením vyslechla, ale i svými cílenými otázkami a vstřícným přístupem mi pomohla podívat se na mou situaci z jiného úhlu pohledu a uvědomit si, že existují i jiné možnosti. Díky terapii jsem se začal cítit mnohem lépe. Pocit beznaděje ustoupil a negativní pocity se zmírnily. Celkově se cítím klidnější a vyrovnanější. Znovu jsem získal motivaci a energii a začal jsem se aktivněji zajímat o možnosti změny práce. S klidným svědomím mohu paní Krystýnu doporučit každému, kdo se ocitl v podobné situaci a hledá pomoc a podporu.
• jiné místo • Jiný •
Veronika
Paní doktorka je velmi klidná a empatická. Pozorně naslouchá a snaží se opravdu pomoct. Díky jejímu přístupu se u ní cítím bezpečně a pochopeně.
Monika
U Kristýny jsem absolvovovala pár sezení, která mi ale otevřela oči a umožnila podívat se na věci, které žiji, jiným způsobem. Jako terapeutka je velice laskavá a jemně klienta vede k uvědomění.
C
Kristyna was very kind and helpful, I felt understood and in a short amount of time she was able to focus on the key issue and offer a new perspective.
• Online konzultace • psychological consultations in English •
Jana J.
S Kristynou jsem se sesla jen parkrat, ale o to vic ocenuji, za jak kratkou dobu mi pomohla dostat se z bodu A do bodu B. S jeji podporou a skrze jeji otazky jsem nasla cestu, jak resit veci, ktere mi zpusobovaly stres a dusevni neklid. Konzultace s Kristynou mi velmi pomohly se zamyslet a vzit reseni do vlastnich rukou. Jeste jednou dekuji a Kristynu mohu jen doporucit.