Mgr. Kristína Bittnerová (Papajová)

Psycholog · Více o specializacích

Olomouc 1 adresa

4 názory

Jsem psycholožka s více než 10letou praxí. Poskytuji psychologické poradenství a koučink v Olomouci i online.

Pracuji s dospělými, ženami a rodiči, kteří jsou dlouhodobě přetížení, prožívají vyčerpání, vztahové napětí nebo stojí před náročnou životní změnou.

Pomáhám při nastavování hranic, zvládání pocitů viny, tlaku na výkon i při hledání větší jasnosti v osobním i pracovním životě.

Vytvářím bezpečný a respektující prostor, kde můžete zpomalit, porozumět tomu, co se děje, a najít konkrétní kroky, které jsou pro vás realistické.

Pokud hledáte psychologickou podporu v Olomouci, můžete se objednat na individuální konzultaci. Více informací naleznete na mém webu.

Více O mně

Kristína Bittnerová (Papajová)
Soukromá ordinace

Dobrovského 35, Olomouc 779 00

4 názory

Paní psycholožka je velmi empatická, laskavá a profesionální. Pomohla mi podívat se na věci z jiného úhlu a cítím velký posun. Děkuji a mohu jen doporučit.

• Online konzultace – Mgr. Kristina Papajová psychologické poradenství  •

• A

Velice příjemná a profesionální, není co vytknout.

• Psychologické poradenství a koučink – Mgr. Kristina Papajová, www.kristinapapajova.cz koučink  •

• G

Paní psycholožka je velmi vlídná, laskavá a ochotná pomoci. Velmi oceňuji její schopnost pozorně naslouchat a najít ta správná slova, která povzbudí a dodají energii posunout se dál. Její přístup je profesionální, a přitom lidský a příjemný. Mohu ji upřímně doporučit každému, kdo hledá podporu, porozumění a zároveň praktickou pomoc.

• A

velmi profesionální přístup, během koučování měla jsem pocit důvěry a pochopení