Počernická 15, Praha 10800
Jarek
Dr Humhal napsal znalecký posudek ve prospěch matky, lékařky. Ač se moje dcera jmenuje Kristýna, v posudku píše o Kateřině! Znalec je nekompetentní, neobjektivní, zaujatý. Současně neetické chování.. Nelze doporučit.
• Psychoterapeutické středisko • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Alena Erlebachová
Dr. Humhala znám mnoho let. Pracoval v minulosti pro sportovce s mentálním postižením. Je to velice empatický a vstřícný člověk. Já osobně mu moc děkuji za jeho cenné rady. Kéž by bylo víc e takových.
• Psychoterapeutické středisko • Jiný •
Anna Kozáková
Hrůza! Bohužel jsem k němu musela s dětmi - 3 kluci 5až6 let. Hned je nazval "demoliční četou". Během sezení několikrát odběhl "dát vyjádření TV". Zcela neempatický přístup, sám sebe neustále vychvaloval, mluvil opovržlivě o klientech. Děti z něj byly vystresovaný a nevěděli, jak se s ním chovat. Napsal pro soud zcela neempatickou, ale rozsáhlou zprávu, podle které soud dopadl. Přisuzuji to z velké části soudnímu psychologovi Karlu Humhalovi. Pokud můžete, své děti nenechte vyslíchat tímto lidským neprofesionálem (individuem) a vyhněte se mu!!!
MK
Odborník na svém místě, empatie, přehled o problému ,studnice znalostí a schopnost rychle se zorientovat v případu .velice příjemný člověk, a to opravdu moje desetiletá dcera jen tak o nikom neřekne.
• Psychoterapeutické středisko • Jiný •
Pavla
K panu doktorovi jsem sla na doporuceni. Behem nekolia sezeni jsem prosla snad vsemi moznymi testy. Behem toho vetsinou telefonoval nebo vypravel vtipy a ano, ma behem tech let praxe prehled o state, ale spise mluvi o sobe, synovi, jeho praxi a letitych zkusenostech, komentoval dalsi pacienty. V podstate mi zmeril IQ, zamumlal neco o mozne skupinove terapii - kterou nema jak sestavit.. Dalsi lekarka se jeho zprave jen pousmala, pry je k nicemu. Vubec mi nepomohl, cele to nemelo zadny smysl
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Daniela Rohlederová
Otřesné. Byla jsem tam před 10 lety a co čtu, tak se to nezměnilo. Všude vystavené jeho diplomy, nahlas po mě opakoval, co jsem říkala a dvěma prsty vyťukával do klávesnice. Samolibý, trapné žerty. Když jsem tam dorazila, vyšel z ordinace a říká mi : "Tak vy jste ta oběť...?" Když ho vidím v TV, hned přepnu.
Daniela.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Monika Soukupová
K panu doktorovi jsem chodila s dcerou. Byla jsem celkem spokojena z jeho přístupu, i když dost často vyprávěl své příběhy a k našemu problému jsme se skoro nedostali, pokud ano, většinou se jen opakovalo již vyřčené u předchozích návštěv.. Za posudek jsem nemusela nic platit, ani za sezení u něj. Bohužel pan doktor zapomíná na termíny návštěv a 3x se nám stalo, že jsme stály s dcerou před domem a zvonily zbytečně. Telefon nebral.. Tak jsme přestaly k panu Humhalovi chodit.
Anna
dost často, když vidím Humhala v televizi, vrací se mi všechny nepříjemné pocity ze sezení s ním. Bohužel jsem ho musela navštěvovat, protože mi to nakázal soud. Humhal je "soudní znalec" - pořádně tomu nerozumím, ale vypracovává psych. posudky dospělích i dětí pro soud, kt. z nich vychází ve svých rozhodnutích. Děti byly Humhalem opravdu traumatizovány.
Prosím, je nás hodně nespokojených. A´t si Humhal ty své povídánky říká do televize, ale ať nemůže vypracovávat psych. posudky pro soud. Pojďme s tím něco udělat. Třeba se to dá. Pokud nás bude více, třeba nám někdo bude chtít naslouchat a něco se změní. Můj mail je anna-kozakovaZAVINÁČemail.cz - ozvěte se.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
F
fluid2012
tento primitiv nemá s lékařem nic společného, pokud potřebujete na zakázku sepsat nějaký nesmysl k soudu či za jiným podobným účelem a máte dostatek financí na úplatek tomuto hochštaplerovi, pak jste na správné adrese. Pokud ale skutečně potřebujete lékaře a odborníka, obloukem se vyhněte tomuto bezcharakternímu zvířeti bez svědomí. A především, nikdy k němu nevoďte děti - nesnáší je a záměrně jim ubližuje - pozor na něj!
Kdyby šmejda Humhala vyšetřil skutečný odborník, asi by se na Primě a Nově nestačili divit :-)• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jan Chimal
Je pravda prokazatelné, že je fakt neschopný a povrchný člověk, pro děti nebezpečný....
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní