MUDr. Jitka Majorová

Zubař Více

Jesenice 1 adresa

Soukromá ordinace - stomatologa

Budějovická 4, Jesenice 25242

Paní zubařku v žádném případě nedoporučuji!!!!! Nadávaní na pacienty a její neochotný přístup byl otřesný. Nemluvím o neskutečné bolesti které mi způsobila a to samozřejmě bez umrtvení.

K paní doktorce jsme začali chodit před rokem a něco celá rodina. Vždy jen na prevenci, nikdy nám nic nedělala. Jaké bylo naše překvapení, když přišel výpis z pojišťovny - paní doktorka si na nás vykazovala úkony! Rozhodně nedoporučuji!

• G

Všechny varuji před touto lékařkou. Synovi při pravidelných prohlídkách nikdy nic neašla, když jsem ji sama upozornila na kaz, řešitit to odmítla, že mléčný zub už brzy vypadne. Totéž následovalo i při další prohlídce po půl roce. Vyhledala jsem tedy jiného lékaře. Našel synovi 4 kazy, z toho jeden už silně napadl dásně. 2 zuby mu museli vytrhnout a doufáme, že se dásně zahojí!!! V ŽÁDNÉM PŘÍAPDĚ tuto lékařku NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ochotná, příjemná doktorka, která odvádí profesionální práci. Michal Brza

• nebyla jsem příliž spokojená.

• skvělá doktorka

• ...jediná možná zubařka.Ano, je nejlepší.

• Anděl v lidské podobě... Výborná zkušenost.