Zprávy

PhDr. Jiří Tyl
    Nikoly Tesly 6, Praha

Jsem připravený se Vám plně věnovat. Rezervaci zde na Známém lékaři můžete učinit nyní. V současné době se můžeme potkat osobně v Dejvicích na adrese Nikoly Tesly 6 nebo se spojit díky jakékoliv službě (Facetime, Skype, Zoom, Hangouts, WhatsApp, Facebook Messenger, běžný telefonát, ...). Každý si zaslouží podporu a pomoc. Pojďme tedy situaci zlepšit, jsem tu pro Vás. Pěkně zdraví PhDr. Tyl

• Adresy (2)

Konzultace online • 1 200 Kč

Konzultace online - 2 hodiny • 2 400 Kč

Přijímám: dospělí

Způsoby platby: Bankovní převod

Podrobné informace o platbě obdržíte po provedení rezervace termínu.

Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.

V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.

Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

O mně

Správný psychoterapeut je člověk, který pomáhá druhým, aby lépe rozuměli sobě a ostatním lidem.

Praktikuji psychoterapii a psychoanalýz...

Specializace

Ostatní služby

Online konzultace

E
    Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace

S panem doktorem Tylem se znám už přes 10 let. Zpočátku jsem k němu chodila na terapie a i teď jsme spolu stále v kontaktu. Pana doktora jsem vždy obdivovala jednak pro jeho znalosti a erudici, která přesahuje jeho obor. Kdykoliv jsem potřebovala i něco mimo jeho obor léčby - problémy s tlakem a tepem apod., nikdy mi neřekl, že na mě nemá čas - naopak je vždy velmi laskavý a empatický a doporučil mi vždy případně kontakty jiné lékaře, pokud můj problém nebyl přímo z jeho oboru. Navíc je velice pokorný a vždy připraven vyslechnout člověka, pokud má problém. Doporučuji!

N
    Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace

Předtím jsem již byla u odborníků a nikdo z nich mi nepomohl ani trochu a pan Tyl mi dal pocit úlevy už po prvním sezení. Mohu jenom doporučit

Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace - 2 hodiny

Pohled na terapii jsem měl neutrální. Věřil jsem, že někomu dokáže pomoci, ale říkal jsem si, že jsem dostatečně introspektivní, své potíže dokážu identifikovat, vím jak je řešit a pouze na to nemám energii. Tak mi terapie nemá co nabídnout.

Rok co rok jsem ale řešil ty samé problémy a přibývaly další. Až s příchodem panických útoků jsem si řekl, že terapii aspoň zkusím a snad se alespoň naučím nějaké techniky na zvládání stresu apod.

Mluvit o svých osobních věcech s někým koho vůbec neznám pro mě nebylo vůbec jednoduché, ale pan Tyl mě za nic nesoudil, pouze se mě snažil pochopit. Už při prvním sezení jsem pochopil jak velká pomoc je, když si můžu o svých problémech s někým promluvit, ale hlavní přínos je úžasná schopnost pana doktora najít jádro věci, ze kterého vše pramení. Od té doby se můžu soustředit na skutečné řešení problému a ne jenom náplasti na symptomy.

Po roce můžu říct, že původní potíže už skoro neřeším, a jakékoliv nové můžu řešit s někým kdo mi rozumí.

Ž
    Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace

Pana Tyla jsem si vybrala jako posledni pokus o zlepseni sveho zivota.Ocenila jsem nabidnuti brzkeho terminu.V prvni chvili jsem byla vydesena,pripadal mi vice "mimo" nez ja a rozciloval me jeho pristup.Pan Tyl to vycitil a zacal jinak. Nechal me mluvit,venoval mi mnohem vice casu,nez bylo domluveno.Citila jsem jeho hluboky zajem,uctu ke mne,podporu a snahu ukazat mi,ze on vidi "uplne jineho cloveka",nez vidim ja.Jako prvni terapeut (po nekolika jinych) poukazal na toxicitu v me puvodni rodine,ze ktere me problemy prameni.citila jsem bezpecne prostredi,ucila jsem se mluvit o svych pocitech a myslenkach,vyjadrit nesouhlas... Fascinovala me jeho sectelost,pamet,zkusenosti a umeni me nenasilne navest na vlastni uvedomeni.Nastartoval mou cestu,abych si zacala vazit sama sebe.Prisel covid,ja prestala dochazet a pomalu se vracela do starych vzorcu mysleni.Po velkem vnitrnim boji jsem nasla odvahu a po vice jak roce se opet ozvala a navazali jsme.Pana Tyla si moc vazim a dekuji mu za podporu.

T
    Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace

Pan doktor je profesionál s mnoha životními zkušenostmi, díky kterým se dokáže vcítit do mnou popisovaných životních událostí a témat, která řeším, přestože mám mnohdy pocit, že danou věc prostě vysvětlit nedokážu. Pan Tyl ale přijde s otázkou, která je nejen trefná, ale zároveň mi roky omílané téma v mé hlavě ukáže z perspektivy, která mě nenapadla. V tom je pro mě největší přínos těchto návštěv. Dále cítím z pana doktora pochopení k mým problémům a rozumíme si lidsky i světonázorem, což při volbě terapeuta považuji za důležité.

Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace

K panu Tylovi chodím na psychoanalýzu, když nepočítám prázdninovou pauzu, zhruba půl roku. Mohu o něm s velkou mírou jistoty říci, že je to profesionál s velkými životními zkušenostmi a upřímným zájmem o vás, vaši situaci a o to vám pomoci. Ze sezení odcházím někdy radostný, plný vnitřního klidu a jindy zase zadumaný v myšlenkách nebo dokonce naštvaný. Postupně objevuji, svou osobní historii, kdo jsem, co cítím a proč to cítím a to mi dodává pocit klidu a zadostiučinění. Je těžké to popsat a je přede mnou ještě dlouhá cesta, ale jsem přesvědčen, že ta cesta je správná.

Dejte tomu šanci. Myslím, že neprohloupíte.

Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace - 2 hodiny

Pana doktora navštěvuji zhruba třičtvrtě roku. Z počátku jsem se obecně k psychoterapii stavěl spíše skepticky. Domníval jsem se, že s mojí nízkou mírou sugestibility a silným racionálním přístupem k životu, mi není touto formou pomoci. V současnosti jsem moc rád, že jsem se tehdy odhodlal to zkusit. Již po několika měsících se dostavili výsledky a můj stav se začal navzdory prvotní skepsi zlepšovat. Pana doktora jsem vybral kvůli jeho působivému CV, které ho statisticky předurčuje být ve svém oborů výjimečným. Nicméně pravou hodnotu, kterou jsem v něm nalezl, nelze zachytit žádným resumé. Je to moudrý zajímavý respektování hodný člověk s bohatými životními zkušenostmi, který ale zároveň uvnitř zůstal malým zvídavým klukem. To si myslím, že je hlavní důvod proč u něho po tolika letech praxe nedošlo k vyhoření a proto se mi věnuje jako bych byl jeho první a jediný klient. Dále je to důvodem proč více než 30 let věkového rozdílu nehraje při vzájemném ztotožnění roli. Udělováním direktivních rad by mě terapeut spíše odradil, což pan doktor Tyl ihned vycítil a tak mě jemně usměrňuje a vede k vlastním zjištěním. Co jsem neočekával je to, že se budu na sezení těšit. Měl jsem pocit, že to bude útrpný proces a že budu muset celou dobu otevírat pro mě nepříjemná témata. Pan doktor však vede sezení způsobem, který spěje k vyvážení méně příjemných a příjemnějších témat. Chtěl bych na závěr apelovat na všechny, kteří stojí před stejným rozhodováním jako já před třičtvrtě rokem, aby neváhali a udělali to pro sebe. Je to důležité!

Umístění: Online konzultace Konzultace online

Pan doktor má mnoho znalostí a zkušeností. Dokáže trpělivě naslouchat a pak nabídnout nové pohledy a nápady. Člověk se s ním necítí, že ho někam tlačí. Na setkáních je příjemná atmosféra. Někdy se mluví vážně, jindy se i objeví humor, když se to hodí. Rozhodně doporučuji všem, kteří chtějí trpělivého terapeuta s životním nadhledem.

Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace - 2 hodiny

Osobně mám velmi špatnou zkušenost a nemůžu doporučit, ale každý ať si případně udělá obrázek sám...

Z
    Umístění: Klinická psychologie a psychoanalýza Osobní konzultace

K panu doktorovi Tylovi jsem chodila více než rok. Velmi oceňuji, že pan doktor smýšlí o ženách s velkou úctou. Vždy chválí, nikdy nekritizuje. Na začátku terapie jsem ve všem hledala něco negativního a jakoukoli pochvalu považovala buď jen za společenskou slušnost, nebo zaobalenou narážku. Vycházela jsem za špatných zkušeností s některými lidmi a předpokládala, že ostatní se chovají stejně. Teprve postupem času jsem se naučila slyšet to, co opravdu bylo řečeno, a nepřikládat tomu jiný význam. Když se mi něco nelíbilo, řekla jsem to panu doktorovi a ujasnili jsme si to. Získala jsem tak lepší náhled na sebe a svůj pohled na svět. Jsem mu za to velice vděčná.

O mně

Praktikuji psychoterapii a psychoanalýz...

Specializace

• psychoterapie