MUDr. Jiří Macek

Psychiatr · Více

Lékařská ambulance psychiatra

Na Dlouhém lánu 11/563, Praha 16000

Chodím k panu doktorovi již několik let,a musím konstatovat že až u něj se můj stav,i život stabilizoval a za to jsem mu vděčný. Kontroly probíhají někdy rychle,jindy je čas trochu popovídat. Za to že mu volají pacienti během rozhovoru nemůže a chápu to. Já jsem spokojen

• Lékařská ambulance psychiatra Jiný  •

• F

Na prvni pohled jsme se stali kamarady, jako by jsme se znali velice dlouho, velice si Pana doktora za to Vazim, je to clovek na spravnem miste. Hledate li profesionalni pristup v prijemnem lidskem citlivem podani, lepsiho tezko najdete.

• Lékařská ambulance psychiatra Jiný  •

U pana doktora jsem byla celkem třikrát a pokaždé jsem odcházela spokojená. Pan doktor je simpatický a není přísný a nepříjemný, jako někteří doktoři. Pomohl mi vyřešit můj problém a napsal mi potřebné léky. Můžu vřele doporučit.

• Lékařská ambulance psychiatra Psychické problémy  •

• Na pana doktora jsme si musely počkat, objednávala jsem termín v listopadu a na unor... ale musím říct, stálo si za to počkat... pan doktor velice milý, emapatický.... narhnul léky, ale rozhodně nenutil, vysvětlil vše pro a proti a nechal na zvážení.... vyslechne a pokusí se poradit.... ted jsme byli na 2 kontrole a opět super.... za mě mohu doporučit, takových lékařú je již málo.... kteří svou práci dělají s láskou... děkuji. Jana Vítová

• Lékařská ambulance psychiatra Problémy ve škole s dítkem  •

S panem doktorem Mackem ke kterému jsem docházel jako mladiství do roku 2004 dobré zkušenosti nemám.Byl nepříjemný a naháněl mi hrůzu.Nikdy s ničím neporadil,žádnou diagnózu nikdy nestanovil za to vyhrožování ústavem,předepisování prášků a doporučení do blázince to mu šlo naopak dobře.
    Já už bych k němu nikdy nešel.

• Napíše mi léky, které potřebuji. Asi pro jiné bude dobrý, ale se mnou se jinak vůbec nebaví.
    Ale nemám s čím srovnávat. Pan doktor Macek je jediný psychiatr, ke kterému jsem kdy chodila, tak nevím, jak to funguje jinde.

• Dle mého názoru je pan doktor Macek lidsky i profesně na vysoké úrovni, což bohužel není vždy samozřejmostí, proto bychom si takovýchto lékařů měli vážit. Ve své době mi byl velice nápomocen. Komentář píši s časovým odstupem. Z.H.

• T

S péčí pana doktora Macka jsme velice spokojeni, oceňuji zejména jeho lidský přístup a snahu o to aby pacient, v našem případě rodiče, pochopili jádro problému i důvod pro nasazení medikace. Pokud mohu mluvit za syna, bere pana doktora jako někoho s kým si může otevřeně popovídat o tom, co trápí jeho dušičku. Tato schopnost vytvořit pacientovi důvěryhodné a přátelské prostředí má jistě nemalý podíl na efektivitě léčby. Těšínská

• Š

Mám maniodepresivní stavy,musím se naučit znát ta prokletá období,,,,ale nejsem na ně sama MUDr J.Macek mi pomáhá.Děkuji

• Š

Jsem velmi spokojena.Pan doktor se věnoval nejen mému problematickému synovi,ale i mě velmi pomohl při mém psych.selhání a stále pomáhá a to nejen medikamenty,ale svým laskavým lidským a profesionálním přístupem.