Lýskova 1031/2, Brno 635 00
N
Nicol
Skvělá sympatická doktorka. Spolu se sestřičkou jsou milé, rychlé, sympatické.
• VŠEOBECNÝ LÉKAŘ • Jiný •
VŠ
K paní doktorce chodím vždy jen v případě nejvyšší nutnosti. Poslední zkušenost byla taková: přijela jsem k doktorce s dvěma malými dětmi se zánětem v očích. Řekla mi, ať se nechám vyšetřit v FN. Přitom viděla, že mám s sebou děti. Ani mi neřekla, kde to mám v FN hledat. A nejhorší bylo, když mi ve FN řekli proč tam chodím, že mě měla poslat na oční na poliklinice ve Starém liskovci. (Kdyby to paní doktorka udělala, nemusela jsem čekat s dvěma dětmi v čekárně 2 hodiny. Složite se tam dopravovat. A to nemluvím o tom, vyznat se v samotné FN. Stačilo na poliklinice vyjet patro). Závěrem pí Čechová je neempatická, arogantní a nikdy mi nepomůže, jen odkáže jinam. Pokud nejste důchodce, koukněte se po doktorovi někde jinde. Manžel zkušenost taková, že mu vždy jen vynadá, proč tam vlastně k ní chodí. Připadá mi, že pacienta bere jako horký brambor a hodit zodpovědnost na někoho jiného je její způsob léčby.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
N
NK
Tohle je prosím doktorka? V žádném případě nedoporučuji, doktorka je arogantní a naprosto neochotná. Nedostaví se Vám žádné empatie a jen arogantního chování, nepomůže, neporadí a sestra, také ani nekomentuju. Z ordinace Vás vyhodí a řekne, ať si zavoláte, nikdy se nedovoláte, telefon tam nikdo nebere, i když voláte 2 hodiny vkuse. Kdo může, ať k paní doktorce nechodí, neprofesionální přístup.
• VŠEOBECNÝ LÉKAŘ • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Č
Čermáková
V žádném případě neporučuji. Arogantní přístup, internetové stránky nejsou aktuální. Dokonce mi bylo řečeno, pokud se mi něco nelíbí, ať hledám jiného lékaře.
Jitka Šancová
Výborná paní doktorka. Ve svém oboru specialista. Vždy pomůže, odborný i moderní přístup. A v dnešní covidové době funguje normálně v ordinaci. Vždy pomůže. Zachránila nám životy a zdraví. Jen mohu doporučit.
• jiné místo • Jiný •
velmi pečlivá :)
```• • •
Precizní, rozumné postoje.
Nejlepší doktorka, inteligentní, příjemná, pečlivá. Naposledy přidanému příspěvku (Irena.u) nevěřím !
Mimochodem - neznáte někdo jméno té skvělé sestřičky?? :)• • •
Pelclová
Naprostý souhlas...velmi dobrá a pečlivá.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně