Praktický lékař pro dospělé

Ruprechtická 59, Liberec 46001

• D

K paní doktorce chodím déle jak 10 let. Čekací doba je jaká je a ano, můžete v čekárně strávit delší dobu, než jinde. Je to ale dáno přístupem k pacientovi. Raději si počkám hodinu déle, když vím, že následně budu ošetřen šetrně, kvalitně a vstřícně. Když potřebuji pomoci, vím, že zde najdu to co potřebuji. Více není co dodávat.

S pani Dr.Ouškovou i s pani Dr.Kofferovou jsem maximálně spokojená.Do jejich ordinace docházím bezmála 15 let a vždy bez problému,speciálně Dr.Kofferová mi nejednou hodně pomohla za což jsem jí velmi vděčná.

Hodnocení-lékař dobrý-organizace bídná-Pří příchodu do čekárny bylo 8 hod a v čekárně bya jedna pacijentka-na řadu k lékařce jsem se dostal v 10 00!!!
    Sestra mi pak vyvětlila že přednost mají obědnaní pacijenti( u normálních lékařů to funguje že obědnaní a neobědnaní chodí v rozdílnou dobu-zde ne proto se rači objednejte-Nosek

P- dr. Ouskova a jeji dcera dr. Kofferova jsou bezvadne lekarky, poradi, vyleci a mohu je jen doporucit. Nic nepodcenuji a jsou moc ochotne a vstricne. Marcela Malkova

• Z

Paní doktorka jezdí denně po návštěvách s intenzitou, která nemá obdoby. Pokud se někomu nelíbí pracovní doba, měl by vyhledat pracoviště s ordinační dobou nonstop. Tento názot jsem vyjádřila již před rokem a Bůh ví, kam z hodnocení zmizel... zvláštní...

Dlouholetá zkušenost.

Paní doktorka je opravdový profesionál, vždy pomůže a poradí. I přesto že má hodně pacientů a plnou čekárnu, tak si vždy na každého najde čas. Doporučuji.

Nedávno jsem se přistěhoval do Liberece a chtěl jsem se zaregistrovat u paní doktorky. Ráno jsem ji zavolal a ptal jsem se jestli by to šlo. Paní doktorka se mnou jednala arogantně a nepříjemně. Radši jsem se omluvil a našel jsem si jiného ošetřujícího lékaře. 27 hodin týdně mi připadá sakra málo. A když jsem se chtěl přihlásit tak paní doktorka ordinovala každý den pouze do 12 hodin a potom měla po-pá od 12 hodin napsané návštěvy. nevěřím tomu, že by jezdila každý den za pacienty.

K MUDr. Ouškové chodím přes 20 let. Její péči a přístup hodnotím jako zcela mimořádné. Že se někdy déle čeká, je způsobeno tím, že se pacientovi opravdu věnuje, vysvětlí příčiny nemoci i účinky léků. Což nebývá pravidlem u ostatních lékařů, kteří spíše usilují, aby byl pacient co nejdříve pryč. Sama hlídá termíny preventivních prohlídek a vyšetření. Provádí i osvětu - tedy vysvětluje příčiny a souvislosti související se zdravotním stavem. Pacienta opravdu vyšetří, ne jen "od stolu". Tak si představuji vzorového lékaře - profesionalita, pořádek, vstřícnost a lidskost. Oceňuji také ordinační hodiny pro pracující a možnost objednání na určitou hodinu.

Po profesní stránce velmi dobrá doktorka,jen čekací doba trochu delší.