Ordinace

Brno

• H

S panem doktorem Zakopcanem,jakozto svym praktickym lekarem,jsem velmi spokojena... Pokazde me privita s usmevem a dobrou naladou,snazi se maximalne pomoci a poradit.. Nemam nic,co bych mohla vytknout..

• A

Ať se raději pan doktor poohlédne po jiném zaměstnání...B.

• Tento lékař má smůlu,že hodnocení jeho osoby se ujali jen pacienti,kterým nepředepsal lék, který si sami naordinovali a nevyhověl jim v napsání neschopenky.Doporučil bych jim změnu lékaře.

• Nejsem vůbec spokojen. Péči o pacienta si představuji úplně jinak. Nehledě na samotný lidský přístup, který by měl pan doktor změnit jako první. Rozhodně nedoporučuji.P.

• Je to velmi erudovaný lékař.Ač jsem přišel do ordinace ve zcela jiné záležitosti, poznal na mě jiné onemocnění a doporučil postup vyšetření i léčení.Všem marodům mohu vřele doporučit.Stanislav K

Velmi příjemné vystupování,vstřícný a umí pomoci i poradit.Také vyhledá sám bez prošení alternativní lék s nižším nebo žádným doplatkem.