Praktický lékař pro dospělé

Štefánikova 1301, Kopřivnice

• H

Jsem ráda že touto cestou mohu udělit recenzi svému obvodnímu lékaři za jeho kvalitní práci a také ochotu pomoci za každou cenu.Jeli to nutné přijede za pacientem i domů.Nemohu napsat nic špatného naopak jedině veliké děkuji.

• diagnostika,pomoc při shánění informací,odborných pracovišť

• Přijemna komunikace, pozorný a ochotný, vřele doporučuji

• Pana doktora znam dlouho, dnes je to náš rodinný lékař. V dnešní době se člověk u lékařů většinou setkává s neochotou a nezájmem. Pojišťovny jim platí méně než by chtěli a to se pak odráží na jejich výkonu a ochotě. Bez těch správných kontaktů se nám nedostane adekvátního přístupu. Vlastní zkušenosti(nemyslím si, že jsou pouze moje) např.z nemocnic. U pana doktora tomu vždy bylo a je naopak, je to velmi ochotný a příjemný člověk. V případě nutné konzultace s jiným kolegou to udělá a poradí další postup, popř.zařídí další vyšetření....to, že má jiný metr na simulanty, mu nemůžu mít za zlé. 100 lidí 100 názorů, vše je o úhlu pohledu. Doporučuji ho všem svým známým. Je to vynikající lékař.

• nedoporučuji...

• Velmi dobrý lékař

• R

Jsem s ním velice spokojená.

• S

Dobrý diagnostik, veselý, lidský přístup.

• D

Tak já jsem mladý a divil jsem se, že ikdyž jsem jen trošku kašlal, nabídl mi nemocenskou... Už mi i hodně pomohl, takže nemám problém. Ikdyž je pravda, že něco léčí až moc jednoduše.

Není co dodat, TOP LÉKAŘ!!!!! Mrzí mne že musím kvůli přestěhování se do jiného kraje odejít z jeho péče