Praktický lékař pro děti a dorost

Na Holém vrchu 5/629, Praha 14300

Naprosto skvela pani doktorka. Ochotna, hodna, empaticka, zkusena. Chodime k ni se tremi detmi a nemenil bych

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• T

Paní doktorka je ochotná svým svěřencům pomoci kdykoliv (minulý týden jsme přišli ještě před ordinační dobou a nebyl problém), dobrou radou i správně zvolenou medikací. Nečekali jsme vůbec se ženou příjemné překvapení, že nám třeba další den po nějaké telefonické konzultaci sama zavolá, aby se vyptala, jak se miminku daří. V její ordinaci je příjemná atmosféra, pracuje tam také skvělá sestřička. Výhodou je možnost zaparkovat kousek od rodinného domu, v němž paní doktorka pracuje. Paní doktorka vše dobře vysvětlí, je možné se zeptat na cokoliv. Moc doporučuji! Jen nevím, zdali ještě může paní doktorka další děti přibírat...

Chtěla bych reagovat na komentář paní Novotné. Musím uznat že má pravdu. Já jsem totiž to dítě, které rádo k paní doktorce chodilo. Paní doktorku jsme měla vždy ráda a jelikož jsem jako malá byla hodně nemocná, bylo to důležité. Ráda bych se ohlédla zpět a chtěla jí mnohokrát poděkovat za vše co pro mě udělala, za nervy kterými sme si obě prošly (spíš jen paní doktorka a mamka, mě to v těch letech bylo fuk), za trpělivost a zkrátka za to jaká paní doktorka je. Budu na ni vždy s radostí vzpomínat. Děkuji Vám

• Jsme nadseni. Pani doktorka nam byla doporucena a nemuzeme si ji vynachvalit. Navsteva u ni je vzdy prijemna a dcerka se k ni vzdy velmi tesi. Kdyz srovnavam s tim, co slysim od kamaradek o pristupu jejich pediatru, davam 100 bodu ze 100.

• S paní doktorkou jsme velmi spokojeni, její první návštěva u nás doma po narození syna mě velmi uklidnila, i všechny návštěvy proběhly v klidu, syn se vůbec nebojí, k paní doktorce se těší. Nemám pocit, že by se snažila vnutit nám léky nebo očkování, protože z toho "něco má", naopak, je přístupná diskuzi, ochotně zodpoví každý dotaz, v případě krize radí i o víkendu v noci po telefonu, ...
    Klidná, a přitom pečlivá. Už se těším, až u ní zaregistruji další dítě :).

Jsme s paní doktorkou maximálně spokojeni. Umí v každé situaci poradit, má ordinaci v rodinném domku - což působí daleko lépe než obrovské přeplněné čekárny kdesi na poliklinice....Je milá, vstřícná, pečlivá- zkrátka rádi k ní chodíme a mohu jí proto vřele doporučit!

• S

Vstřícná, rozumná, nic neláme přes koleno, prostě pohoda a dobrá domluva. Ochotná pomoci i po telefonu ve večerních hodinách. Ordinace příjemná, akorát v čekárně by nemusela permanetně běžet televize.

• N

Paní doktorka je vynikající odborník a úžasný člověk. Díky ní, mé děti nikdy neměly strach z lékařů a k paní doktorce Hlavaté se vyloženě těšily.