Broumovská 11/30, Liberec 46001
ecisarovna
Paní doktorka je příjemná, vše vyslechne, vysvětlí, poradí i pomůže. Ještě se mi nestalo, že by mě odbyla, jsem naprosto spokojená. Její sestra je usměvavá už ve dveřích a to je víc než milé. Děkuji jim.
Císařovská• Praktický lékař pro dospělé • jakýkoliv problém •
alena.rylichova
Chodím k paní doktorce již 35 let.Lepšího a milejšího člověka neznám.Na svém místě nejlepší profesionál.Děkuji
Sťastná.
Výborna doktorka.Lepší jsem nepotkala.Umí bleskově zjistit důvod zdravotnich potiži,a mně osobně vratila do života.Rozhodně doporučuji.
jirkasvitorka
Paní doktorka?Léčila mne dobře.Ale ty její řeči.Máte teplotu?Nevím nemám teploměr.Tak si ho běžte koupit a změřte se.To jsem měl nepříjemný zánět čtyřicítky horečky,zimnici.Za týden jsem se z toho dostal nasadila dobrou léčbu to je pravda.Ale ty řeči kolem.Do dnes mi zní v uších když pronesla ten vzorek musel být namíchaný.Tak to byl pro mne šok.NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!
J. Kluková
paní Doktorka Hanušová je dobrá lékařka. Několikrát mi pomohla, i psychologicky. Udělala pro mě vždy maximum vč. telefonátů na svůj učet k jiným lékařům. Moc ji doporučuji. Ono se vždy sejde víc negativních názorů na diskusích, páč neštastný člověk má potřebu to zveřejnit víc, než člověk, který je spokojen a zdráv.
Váš účet byl odstraněn
tuhle paní doktorku vůbec nedoporučuji-zaprvé, málokdy mě vyšetřila, dělala ze mě simulanta. ze začátku byla v pohodě ale už jen její image mě varovala a správně-a nebyla schopna najít přičiny proč marodím, a k tomu naprostá nedůvěra v pacienta. to jsou její nejhorší vlastnosti. a do současné doby lituju že i když mi bylo sebehůř a ještě jsem byla v její péči a měla vážné zdravotní problémy že jsem na ní neposlala revizního lékaře od své pojišťovny..
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorku doporučuji, podle mých zkušeností je velmi dobrá diagnostička.
Já nevím, asi jsem teda zřejmě divná,nebo flegmatická , ale nic z toho co tady píšete , jsem u paní doktorky nezažila , patřím k těm mladším pacientům a nikdy jsem se u paní doktorky nesetkala s neochotou ba naopak , vždy mi pomohla a poradila a i se dokáže velice dobře vcítit , ale patřím opravdu k těm lidem co ví že lékař není bůh , ale také jen člověk a já k lékaři teda chodím se léčit ne pro pohlazení, jak si asi vy myslíte že vás bude ještě paní doktorka rozmazlovat či se s Vámi ještě přátelit u sklenky vína či co !!! ....
Podle mne nejlepší lékařka co jsem potkal
Nesouhlasím s těmi co psali negativa. Možná, že se jedná o jednoho člověka, ktwerý se mstí pod různými pseunymy.
Moje zkušenosti jsou pozitivní.• • •
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Liberci
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Liberci
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Liberci