Údolní 39, Brno 60200
ivusak1
Do ordinace pana doktora Knotka chodím již velmi dlouho a ráda bych upozornila také na skvělou sestřičku, která je skvělou pravou rukou sympatického pana doktora. Je velice vstřícná a především zodpovědná, nejsou jí lhostejní nemocní pacienti. Ráda poradí i pomůže, kéž by bylo více takových sestřiček, které jsou pro pacienty i pohlazením po duši. Všem lékařům i pacientům přeji, aby takových lidí ve zdravotnictví bylo víc a víc. Gabriela Duroňová
Robert K.
Mám pana doktora víc jak 20 let ,vždy byl pečlivý a nikdy nic nezanedbal ,plná čekárna je určitě dobrou vizitkou pana doktora
Sachmet
U pana doktora jsem pacientkou víc jak 20 let a můžu o něm napsat jen to nejlepší. Je velmi dobrý odborník, nikdy nic nezanedbá. Je velmi vstřícný a má lidský přistup k člověku.Ne jednou mi bylo hodně mizerně a u pana doktora se mi hodně zlepšila nálada pro jeho bezvadný humor. Vřele doporučuji.
Miky
Podlé mích informací je to velmi dobrý lékař chodí tam i moje maminka a otec ale bohužel jí jsem musel k jiné lékařce protože měl plno :-( tudíž se od nového roku pokusím znovu přihlásit Michaela R.
pacient
Jsem jeho pacient už 20 let a vždy udělal pro mne maximum.
Důkazem toho je podle mě, právě ta plná čekárna.• • •
vtipný a osvěžující přístup k pacientům
Jsem u pana doktora po celou dobu a zatím bez nejmenších problémů...je velmi ochotný a pečlivý při vyšetření. Jednoznačně doporučuji.
Pana doktora znám zhruba 20 let a jsem s ním velmi spokojená. Je velmi pečlivý, o pacientech a jejich stavu toho hodně ví. O jeho odbornosti nemám žádné pochyby. Má moji plnou důvěru. Bohužel čekání na vyšetření je podle mě normální u všech doktorů. S tím člověk musí počítat.
Jsem dlouhodobě spokojen.
I
Ing. Zdeněk Šenkyřík
Velmi dobrý lékař. Pečlivý diagnostik, který mi mnohokráte pomohl. Neznám lepšího praktického lékaře. Díky pečlivosti je jeho čekárna někdy plnější, ale to vyplývá z podrobného vyšetření.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně