Odhadovaná doba odpovědi:

Věřím, že změna je možná. Jako psychoterapeut nabízím bezpečný prostor, kde se můžeme vydat na cestu sebeobjevování a znovu nacházení. Prostor pro to naslouchat sám sobě, svému srdci a své duši.

V životě bylo v centru mého zájmu sebepoznání a hledání toho, co nás přesahuje. Skrze zkoumání sebe a spirituální hledání jsem zároveň hledala i cestu pro druhé.

Psychologie byla pro mne mostem k individuální terapii, která se stala moji životní náplní. Terapii vnímám jako bezpečný prostor pro sebepoznání, který klient a terapeut spoluvytváří. V tomto prostoru s klienty hledám možnosti změny, růstu a podpory ve vlastní cestě životem, která je vždy jedinečná.

Kromě psychologického a terapeutického vzdělávání jsem se věnovala kung-fu, józe, dechovým cvičením, tai-chi, meditaci, watsu, technikám měnící stav vědomí, a další. Tyto techniky integruji v rámci svého terapeutického přístupu.

Více O mně

• Individuální psychoterapie

• Psychologické poradenství

• Online psychoterapie

2 000 Kč

Hanka je milá a velice empatická, zároveň umí být přísná a efektivní v tom, jak mě dokáže navést k určení priorit a jak je řešit. Ve chvíli vypětí dokáže navést jak se uklidnit a soustředit se na to důležité. Dokáže shrnout informace, i je připomenout po třeba 3 měsících, díky čemuž si sama uvědomím jak obrovský kus práce jsem se sebou udělala. Dokáže poznat, kdy je potřeba trochu odbočit od hlavního tématu a řešit nastalou akutní situaci, k hlavnímu tématu se pak plynule a nenásilně vrací. Dokáže poradit nebo navést i v rámci jiné terapie než jakou nabízí ona sama. A jen prostředí na terapii je velice uklidňující až relaxační samo o sobě.

• Cestou terapie individuální psychoterapie  •

Paní terapeutka mě vždy pozorně vyslechne a i když se někdy v tématu zamotám, dokáže mě vrátit zpět k podstatě. S nadhledem spolu rozuzlíme problém a doporučí mi praktické techniky, jak se uklidnit nebo zrelaxovat. Je spolehlivá, dochvilná a vždy se snaží časově vyjít vstříc.

• F

U Hany jsem si nepřišel jako podivný exemplář, který potřebuje pomoc. Její přístup mi nabídl pochopení, velkou podporu najít ve své situaci mé silné stránky a zároveň pevné vedení, které mi dodalo odhodlání překonat těžké chvíle. V jejím přístupu je znát hlubší pochopení lidské duše. Děkuji za sezení, Filip K

• Cestou terapie individuální psychoterapie  •

Po čtyřech letech u této psychoterapeutky mohu s jistotou říct, že změnila můj život. Vždy mě plně přijímá a validuje – nic z toho, co přináším, pro ni není problém. I když udělám nebo pocítím něco, na co nejsem pyšný, ona mi vždy vysvětlí, že je to v dané situaci přirozená reakce. Umí naslouchat s neuvěřitelnou empatií a porozuměním, které působí zcela samozřejmě i v případech, kdy je práce se mnou velmi náročná. Přestože neumím dobře vyjadřovat pocity a vyžaduji specifický přístup, dokázala mě provést cestou k sebeuvědomění, hranicím i odvaze být sám sebou. Dnes chápu své emoce, dokážu se o sebe emočně postarat a dělám věci, o nichž bych dřív nevěřil, že jsou možné. Její styl se v čase krásně vyvíjel – dokázala pružně přizpůsobit přístup tomu, co skutečně potřebuji. Velmi lidská, trpělivá a moudrá terapeutka.

• N

Nejvíce mi pomohlo víc si uvědomit svoje hranice a nefunkční vzorce ve vztazích. Teď se mám víc ráda a jsem svobodnější. Děkuji za příjemné provázení.

• Cestou terapie individuální psychoterapie  •

Empatický a klidný přístup v příjemném prostředí, terapii velmi doporučuji.

• Cestou terapie psychologické poradenství  •