MUDr. Eva Růžičková

Psychiatr Více

Ordinace

Hekrova 805, Praha 149 00

• Hodnotím paní doktorku jako nejlepší, kterou jsem poznala. Udělá si vždy na mě dost času, aby vyslechla mé trápení a nejistotu. Je pravda, že dobře spolupracuji a na její rady dám. Také jedine jí řeknu vše, co cítím, a co nikomu jinému nesvěřím. Děkuju, paní doktorko!!! Věra

• PANÍ DOKTORKA RŮŽIČKKOVÁ JE NEJLEPŠÍ PSACHIATR,KTERÉHO JESM V ŽIVOTĚ POZNALA.MÁ NEJEN PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP,ALE HLAVNĚ I VELMI LIDSKÝ.oBDIVUJI JI.KOLIK NÁS NA NÍ SVÝM VYPRÁVĚNÍM NAKLADE SVÉ STAROSTI,BOLESTI,ÚZKOSTI.jE OBDIVUHODNÁ,LADSKAVÁ,USMĚVVÁ A UTIŠUJÍCÍ.BRAVO PANÍ DOKTORKO

• vstřicná taktní prostě se nebojím sdělit potiže věří mi neznevažuje potíže cítím se v bezpečí

• Hodnoceni hovori za vse!

K doktorce Růžičkové jsem na její pracoviště v Esetu docházel 4 roky. Musím říct, že na ní mám velmi nepříjemné vzpomínky. Pobíral jsem částečný invalidní důchod. V době, kdy jsem bral 8 tabletek denně (z toho 4 psychofarmaka) mne nutila, abych bral ještě jedno antidepresivum navíc. Když jsem odmítl s tím, že se nechci stát chodící chemičkou, tak mi sdělila, že oznámí důchodové komisi, že s ní nespolupracuji a že můžu přijít o důchod.

Hanka. Citlivějšího lékaře neznam,moc mi pomohla drží mě nad vodou,hlavně mi věří což je důležité pro psychiku.Má zájem o ostatní zdravotní potíže a pomáha je řešit.Mám v ní velkou oporu.