U Uranie 16/1080, Praha 17000
3 názory
Misssa
Skvělá paní doktorka, jsme spokojeni s pani doktorkou
• Ordinace PL pro děti a dorost • Jiný •
E
E.K.
Paní doktora opravdu nemá problém posunout očkování apod., avšak její arogantní přístup nás překvapil. 14 dní vypisuje potvrzení na tábor, ještě to ani nepředá a už očekává poděkování, ač slušně požádána byla a s poděkováním. Potvrzení předala asi o dva dny po výstupu přes WhatsApp. A že by preventivní prohlídky byly řádné se říci nedá. U tříletého nebyl dělán dotazník na autismusy který by se měl dělat ve třech letech. U sedmiletého naprosto ignorovala nízký percentil, ač předchozí doktorkou byl syn sledován, protože byl drobný. U pětileté zase neřešila školní zralost. Nechtěla říct básničku apod.. U všech jen změřit, zvážit a čau. Doporučuji se této ordinaci vyhnout obloukem.
• Ordinace PL pro děti a dorost • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Š
Šandy
Nepříjemná arogantní dáma, která by miminko nejraději odstavovala snad hned po porodu. O prospěšnosti kojení zřejmě zatím neslyšela. Jako jediné plus vidím to, že nenutí do očkování, když chcete začít později. Jak by to bylo dál nevím, odešli jsme po pár měsících.