MUDr. Erika Klečková

Pediatr · Více

Praktický lékař pro děti a dorost

Boloňská 312, Praha 10900

• H

Paní doktorko, děkujeme Vám za vaši skvělou péči a za váš lidský přístup a ochotu v těžkých chvílích. Přejeme Vám hodně štěstí a zdraví. Jiřík, Vojtík, Jirka a Líba H.

• nedoporučuji
    Se synem (2roky)jsem chodila k paní dr.Rada tipu kupte mu sluneční brýle když mu slzí očko je to od sluníčka či prachu moc nepomohla.Měl ucpané slzné cesty,přístě budu moudřejší.

• good

• Paní doktorka Klečková je velmi přijemná,milá,ochotná a pečlivá.Zbytečně nepředepisuje ATB. Je vidět,že má vzah k dětem. Jsem moc spokojená a mohu jen doporučit.

• starej praktik,ale sleduje nové věci,má všeobecný přehled,dobrý přístup k dětem i rodičům

• pečlivá, zodpovědná, zbytečně nepředepisuje ATB, nic nezanedbá

• Paní doktorka byla má dětská lékařka a vždy jsem s ní byla spokojená. Nad diagnozou se vždy zastavila, hledala nejvhodnější řešení a při jakémkoli podezření ihned odesílala na patřičná vyšetření, která nemohla udělat v ordinaci. Vždy vyšla vstříc, dokonce i po odeslání k praktickému lékaři pro dospělé mi mnohokrát pomohla. Je ochotná a milá. Stejně tak její úžasná sestřička.

• Výborná diagnostička, pečlivá, nenechává se ovlivnit

• Zkušená lékařka s dlouholetou praxí a lidským přístupem. Byla mojí dětskou lékakou a nyní k ní chodím s oběma svými dětmi. Důvěřuji jí a vždy jsem s ní byla spokojená.

• N

S paní doktorkou jsem velice spokojena,byla již moje dětská lékařka a nyní je i mé dcery.Velice doporučuji všem rodičům.
    Vždy dobře poradí,je pečlivá.Člověk na pravém místě