Mgr.
Psychoterapeut
Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1 adresa
Absolvované kurzy:
Kompletní krizová intervence
Kurz mediace s nadstavbou v rodinné mediaci.
Párová terapie a poradenství pod vedením Samuela Schürera
Práce s dětskou a adolescentní skupinou
Hagioterapie
Paliativní péče
Úvod do párové terapie
Úvodní sezení s párem
Práce s tělem při práci s párem
Práce s páry v partnerské krizi
Během školních praxí jsem působila také jako asistentka pečovatelek v kojeneckém ústavu či pomocná učitelka v mateřské škole v ČR i Německu. Dále jsem absolvovala stáž v Dopravním vzdělávacím institutu (psychologie práce), v Terapeutické komunitě Karlov, v psychiatrické nemocnici v Kroměříži a v Psychoterapeutickém centru Gaudia.
Nabízím jednorázové konzultace i dlouhodobou spolupráci. Můžete se na mě obrátit s čímkoliv, co Vás trápí. Společně pak zkusíme najít Vaše jedinečné řešení a tím i cestu ke spokojenějšímu životu.
- Psychoterapie
1 500 Kč -
Partnerská psychoterapie
2 200 Kč -
JT
Nemoc psychická je stejné závažnosti jako nemoc fyzická.Pokud člověk nebude pečovat o své zdraví fyzické.Např zuby-bolesti jsou známé všem. Pokud nebude pečovat o své zdraví psychické.Např.po autonehodě.Tak to není tak zjevné. Ale člověk si nese v sobě zakotvené trauma.A pokud toto trauma neléčí,může se objevit spoustu zvláštních situací, které pro dotyčného jsou tak zmatečné,že si může říkat,ale vždyť to nejsem já. Proč takto jednám. Co mě tak nastartovalo?
Je potřeba o své zdraví psychické pečovat
Paní Anna je jedna z těch nemnoha duší, kterým na ostatních lidech záleží.Za mě je to úžasný člověk.Ať trpíte výčitkami svědomí,psychickou poruchou,traumaty či jinak nastavenou sexualitou,tak vám doporučuji Paní Annu. Pomůže vám. Nebude na vás koukat skrz prsty.Usměje se.Poradí.Provede vás zdárně traumatem až k vyrovnání se sám se sebou. Není ostuda si nechat pomoci. Nezahazujte svůj život. Na světě je spousta krásných věcí.Paní Anna Vám pomůže z útrap a váš svět bude zas slunečný.• Psychoterapie a poradenství - Mgr. Anna Rytíř Drozenová • individuální psychoterapie •
Veronika N.
Chodím k Anně již přes půl roku a mohu říct, že mi doslova zachránila život. Díky ní jsem objevila spoustu věcí o sobě, svých emocích i životě. Pomáhá mi zbavit se těžkých a dlouho tíživých záležitostí, které mě brzdí a trápí.
Je to úžasný člověk se srdcem na správném místě. Dokáže vytvořit atmosféru, ve které se cítím jako doma. Mohu otevřeně říct cokoliv a projevit jakoukoliv emoci, aniž bych se cítila špatně. Poprvé v životě mám pocit, že se můžu být opravdu sama sebou, aniž by mě někdo soudil.
Říkám o Anně, že je taková dobrá čarodějka. Otevírá ve mně věci, které jsem ani nevěděla, že tam jsou, a vede mě k tomu, abych je pochopila a zvládla. Díky ní je můj život, můj vývoj i minulost jasnější a snesitelnější.
Nesmírně si ji vážím. Je to nejen vynikající terapeutka, ale především výjimečný člověk.
Děkuji za všechno.• Psychoterapie a poradenství - Mgr. Anna Rytíř Drozenová • individuální psychoterapie •
Jaromír P
Úvodem vypíchnu, že jsem již na terapiích byl, ale nikdy se mi nepodařilo docílit takovéhoto otevření sebe sama vůči terapeutovi.
K Anně chodím již rok a oceňuji především lidské jednání a skvělý cit pro práci a postup v terapii.
Objevil jsem spoustu skrytých věcí a naučil se nejen pracovat se svými emocemi, které mi chyběly, ale taktéž jsem objevil mnoho skrytých problémů. Definovali jsme si, co bych chtěl posunout a po roce jsem zjistil, že jsem vše s pomocí Anny naplnil.
Všechna sezení byla velice příjemná a milá a pokaždé jsem se vlastně těšil, kam se zase podívám do svého nitra.
Upřímně děkuji za vše, co jsem získal.• Psychoterapie a poradenství - Mgr. Anna Rytíř Drozenová • individuální psychoterapie •
V.L.
Paní Drozenovou jsme navštěvoval s manželem a byli jsme velmi spokojeni. Myslím, že je to člověk a odborník na svém místě. Má velmi profesionální ale i lidský přístup, vždy jsme se u ní cítili dobře. Vždy se snažila nás pochopit, vyslechnout a najít s námi řešení naší situace nebo našeho problému.
Musím vyzdvihnout její přístup k citlivým tématům a celkově komunikaci. Opravdu nemám co vytknout a jedině doporučuji.• Psychoterapie a poradenství - Mgr. Anna Rytíř Drozenová • partnerská psychoterapie •
T
T. O.
Měla jsem obrovské štěstí narazit na Annu. Díky tomu můžu říct, že začít terapii bylo nejlepší rozhodnutí roku.
O
O. M.
Velmi vstřícný a pozitivní přístup. Už první sezení bylo v příjemném prostředí, ve kterém jsem se nebál otevřít všechny problémy. Vřele doporučuji.
M.N
Anička je skvělý terapeut. Moc mi pomohla, je velmi empatická. Nikdy predtim jsem na terapii nebyla a měla jsem z toho trochu strach, ale hned od začátku mi Anička byla sympatická a šlo to tak nějak přirozeně.
M.H.
Terapeuta či terapeutku byste podle mě neměli vybírat naslepo, ale vybrat si opravdu někoho, kdo se orientuje a má zájem v konkrétní oblasti, kde leží problémy, které chcete řešit. Tematická shoda je podle mě dobrou cestou k tomu najít terapeuta, který vám tzv. "sedne". Takhle jsem si já vybral Annu a velmi se to povedlo.
D. P.
Sezení nemůžu hodnotit jinak než pozitivně. Zkušenosti píšu po 36. návštěvě a po půlroční poměrně intenzivní terapii. S Anničkou jsme nepracovali tak, že by jsme udělali veliké skoky během chvíle a ačkoliv jsem přišel s opačným očekáváním, tak jsem rád, že jsme na to šli vytrvale a hlavně stabilně a tak během celé terapie docházelo ke kontinuálnímu zlepšování. K mému překvapení jsem dokázal najít odpovědi k otázkám a řešení k problémům zmíněnou cestou. Anička může nabídnout ohromnou dávku empatie potřebnou k pochopení problémů ostatních a toto bych vypíchl jako největší plus a její kvalitu. Mimo zmíněné má Anička drive a dokáže s vámi na věcech tvrdě pracovat. Hodnocení píšu jako analyticky a kriticky smýšlející člověk.
• Psychoterapie a poradenství - Mgr. Anna Rytíř Drozenová • •
Mohu jen doporučit! Paní Drozenová mi velmi pomohla.