Makovského náměstí 2, Brno 616 00
Léčba COVID antibitiky mi nepripadne vhodná. Navic pri príznacích neposlat na PCR test mi pripadne značně neodborné.
• Praktický lékař • Jiný •
AL
Paní doktorka je velice ochotná, vyslechne, poradí, nenutí léky. Udělá si na pacienta dostatek času a má přátelský přístup. Po zjištění výsledků testů mi paní doktorka volala i po pracovní době, aby se se mnou domluvila na příští návštěvě, což mě mile překvapilo. Sestra je také přátelská.
Dlouhé čekací doby jsou sice nepříjemné, ale pochopitelné.
Co už mi nepřijde v pořádku je nedostatečná komunikace. Informace o dovolené paní doktorky nejsou dostupné nikde na internetu. Když jsem měla potíže, nedalo se paní doktorce dovolat, a po příchodu do ordinace jsem zjistila z nápisu na dveřích, že paní doktorka přijímá pouze objednané pacienty.• Praktický lékař • Jiný •
Petra Ondrackova
Perfektní až přátelský přístup k pacientům, necpe Vás zbytečnými léky, snaží se vždy příjít na příčinu nemoci, nechce podcenit sebemenší problém, sympatická a vždy krásně namalovaná :)
Hlaváčkovi
Stručně, jasně, rázně, cíleně, s respektem k pocitům pacienta. Čekárna působí jako obranný val a zkouška, jestli je opravdu návštěva nutná.
B
Běčákoví
Paní doktorka léčí celou naši rodinu, máme ji všichni moc rádi, je to výborná lékařka, umí jednat s pacienty a vždycky nám dobře poradila a léčila. Nikdy bychom od ní neodešli jinam!!!
Lépe jsem si nemohla vybrat:)
super lékařka, ale ty čekací doby jsou otřesný. Z důvodu tak dlouhých čekacích lhůt tam chodím až už je mi fakt hodně blbě...
Precizní, ochotná a vstřícná
Paní doktorka je úžasný člověk a lékař, mám k ní naprostou důvěru, vžy se mi snaží ze všech sil pomoci, je prostě skvělá!!!
Souhlasím s výše uvedeným kladným hodnocením. Jako zdravotník si cenním jejich odborných i lidských vlasností. Jsem sice ráda, když sama k lékaři nemusím, ale když jdu k paní doktorce, tak vím, že budu v dobrých rukou. Jen ty čekací doby jsou někdy trochu náročné, ale beru to jako daň za to, že paní doktorka je opravdu dobrá.
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně