Praktický lékař Brno s.r.o.

Kamínky 3b, Brno 634 00

• S

Do dneska jsem všem paní doktorku chválila a divila jsem se, proč o ni tolik lidí mluvi negativne. Po dnešní zkušenosti, kdy jsem přišla 20min před zavírací dobou, jelikož jsem začala cítit bolení v krku a bolest hlavy, a tím, že přítel má atb., jsem před víkendem a Vánocemi chtěla předejít problémům, odcházím od ni. Prvně mne sestricka rekla, ze jsem měla zavolat (volala jsem 2x, ale když to nikdo nebere,...) a že teď je zdrzuju, a na ní bude dcera čekat před školou, ze mam jit na pohotovost (v 11,30dopoledne). Poté vyšla paní doktorka a řekla mi, že jsem sobec, a že není možné, že mi je hůř během půl hodiny.....takze o této " posadce", co evidentně má problem s pacienty, už nechci ani slyšet. Tolik zloby a nenávisti jsem dlouho nezažila. Pokud mají problém ordinovat před Vánocemi, mají mít zavřeno.

• Praktický lékař Brno s.r.o. Jiný  •

Ohledně paní doktorky mám smíšené pocity. Co se chování týče, je vždy milá a o problém se zajímá. I sestra je příjemná. V čekárně jsem (možná je to náhoda) nikdy příliš dlouho nečekala. Bohužel mám však vždy problém se do ordinace vůbec dovolat či si domluvit zaslání receptu.. ty zásadně posílá o den dva později či až večer. Po několika návštěvách musím říct, že se téměř nikdy netrefila s diagnózou a nikdy mi navržená léčba nepomohla, což mě zaráží. Jednalo se o problémy různého druhu... co jí přišlo vážné, bylo nakonec OK, co bylo vážné, to mě posílala domů, že jsem v pořádku. Nemůžu ale říct, že by mě odbyla.

• Praktický lékař Brno s.r.o. Jiný  •

K této lékařce jsem doprovázela přítele (těžkého kardiaka po infarktu se 3 vážnými srdečními diagnozami a invalidním důchodem) z důvodu silné nevolnosti, celkové slabosti, bolestí kloubů a svalů, horečkou nad 38st. a celkově nepříznivým stavem k ošetření poté, co se k doktorce objednal a bylo mu řečeno, ať přijde mezi 9 a 10h.
    Ani po 1,5hodině čekání přítele ani přes zhoršující se zdravotní stav nepřijala ani neošetřila, za celou dobu přijala pouze dva pacienty, na prosbu přítele o nějaký prostředek k aspoň malé úlevě s tím, že je mu stále hůř a hůř a bolestmi už nemůže ani sedět, mu sestra arogantně odpověděla "Prosííííííím?????" a dočkal se pouze oznámení, že je přece jasné, že musí počkat.
    Netuším, co by doktorka dělala, kdyby jí tam zkolaboval??? Řekla by nám "Sorry, počkat jste musel i přes objednání???"
    Naprostá šílenost v podobě ordinace praktického lékaře.

• Praktický lékař Brno s.r.o. Doprovod přítele - pacienta lékařky  •

Jsem moc rada, ze js našla tak příjemnou paní dr.Paní dr Vlasakova je velmi přátelská, úsměvava, vnímavá. Chodim k ni velmi ráda, když člověk není ve své kůži, potřebuje laskavý přístup a to p.dr Vlasakova má. Js moc rada, ze je mou lékařkou.

• Praktický lékař Brno s.r.o. Nemoc  •

Paní doktorka byla zastupující za moji praktickou lékařku v době dovolených. Musela jsem k ní s akutními potížemi (bolest v krku, bolest kloubů a podbřišku, vysoká teplota, zimnice, průjem a zvracení). I když jsem přišla hned ráno, nechala mne čekat 3h, poté sestra udělala CRP (20), doktorka prohmatala jen břicho a odeslala na chirurgii na odběry krve a ultrazvuk. Do krku se ani nepodívala, do zprávy napsala že hrdlo klidné (což jsem zjistila až později). V nemocnici se v břichu nic neukázalo, krk se ale zhoršil, otekly i uzliny, nedalo se polykat. Šla jsem proto k ní následující den znovu hned ráno, ani po 3 hodinách čekání a prosbě, že mám malé miminko a už čekám opravdu dlouho mne neošetřila. Prý proč jsem si nedošla na chirurgii. Sdělila jsem jí, že tam ve zprávě je, že na chirurgii kontrola pouze v případě zhoršení břicha a mne že bolí v krku. Prý si musím počkat, že má prevence. Pak i když se jí opozdil objednaný pacient tak jen nakoukla do čekárny, kde jsem seděla sama, zamumlala že se asi opozdil a nic. Stejně mne neošetřila. Po 3.5 hodinách (z celkových 5 které ten den ordinovala) jsem musela kvůli synkovi už odejít. Paní doktorka arogantní, roztržitá, na všechno se při první návštěvě ptala třikrát a pak to stejně do zprávy napsala jinak. Rozhodně velmi špatná zkušenost.

• Praktický lékař Brno s.r.o. akutní obtíže  •

• S

Paní doktorka i sestřička jsou super, paní doktorce nejsou potíže pacienta lhostejné a to se málo kde vidí, prostředí příjemné, člověk se nebojí a jde za nimi rád.Děkuji Jana????????

• Praktický lékař Brno s.r.o. Zdravotní potíže  •