MUDr. Aleš Kleinbauer

Chirurg · Více

SurGal Clinic s.r.o.

Drobného 38-40, Brno-střed, Brno 60200

• T

Nepozná natržený lýtko, ani frakturu kotníku! Nepošle na RTG ani ultrazvuk! Má štěstí že to za něj lékaři z UN Brno řeší! Asi by se měl někdo začít zajímat koho, pouští na služby LSPP! Řekl bych že to pověsti Blanenské nemocnice moc nepřidá.

• jiné místo Jiný  •

• D

zašla jsem k tomu to doktorovi se zarůstajícím nehtem. I moje obvodní doktorka mi řekla, že tam mám zánět a že se nehet musí nejspíše vytrhnout. Jediné co pan doktor udělal bylo, že mi sundal obvaz a řekl: Nic tam nemáte, je to jen mechanický tlak nehtu jak roste. Palec mě bolel i nadála a tak jsem zašla do Brna. Tak se divili jak mi mohl něco takového říct a okamžitě mi nehet strhávali. Bohužel nehet už mi nenaroste a mám trvalé následky.

• E

Ja musim vyvratit vse kladne v mem pripade. Mam naopak velmi neprijemnou zkusenost a jsem rada, ze v dnesni dobe si mame moznost vybrat opravdu profesionalni lekare a to jak ze stranky lidske.
    Pan doktor nezvlada pravidla slusneho chovani od vstupu pacienta do jeho ordinace a ma se jeste co ucit!
    Ukazal mi, ze ho vylozene zdrzuji v jeho pracovni dobe (byla jsem u neho poprve a opravdu NAPOSLEDY), laxni pristup, odkazani na prichod v jiny den. Proc? Vse jsem absolvovala na doporuceni meho obvodniho lekare a nasledne odporouceni k Mudr. Kleinbauerovi.
    V zahranici by si neco takoveho nedovolili (mluvim z vlastni zkusenosti), kde si pacienty naopak hyckaji.
    Mame se jeste co my vsichni ucit.

Preju vsem pevne zdravi a pevne nervy,
    elcrebso

• Je úžasný! Dokonce umí i v lese hledat houby!

• ano je šikovný,manžel si ho vyhledal, protože změnil nemocnici. Nyní je v nemocnici Delta Brno

• Vynikající odborník s velmi citlivým přístupem k pacientům.

• nejlepsi chyrurg

• V

nejlepší cévní chirurg na světě, rychlý, šikovný, inovativní a precizní, vynikající výsledky.