Drobného 38-40, Brno-střed, Brno 60200
T
T.O.
Nepozná natržený lýtko, ani frakturu kotníku! Nepošle na RTG ani ultrazvuk! Má štěstí že to za něj lékaři z UN Brno řeší! Asi by se měl někdo začít zajímat koho, pouští na služby LSPP! Řekl bych že to pověsti Blanenské nemocnice moc nepřidá.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Denisa
zašla jsem k tomu to doktorovi se zarůstajícím nehtem. I moje obvodní doktorka mi řekla, že tam mám zánět a že se nehet musí nejspíše vytrhnout. Jediné co pan doktor udělal bylo, že mi sundal obvaz a řekl: Nic tam nemáte, je to jen mechanický tlak nehtu jak roste. Palec mě bolel i nadála a tak jsem zašla do Brna. Tak se divili jak mi mohl něco takového říct a okamžitě mi nehet strhávali. Bohužel nehet už mi nenaroste a mám trvalé následky.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
E
elcrebso
Ja musim vyvratit vse kladne v mem pripade. Mam naopak velmi neprijemnou zkusenost a jsem rada, ze v dnesni dobe si mame moznost vybrat opravdu profesionalni lekare a to jak ze stranky lidske.
Pan doktor nezvlada pravidla slusneho chovani od vstupu pacienta do jeho ordinace a ma se jeste co ucit!
Ukazal mi, ze ho vylozene zdrzuji v jeho pracovni dobe (byla jsem u neho poprve a opravdu NAPOSLEDY), laxni pristup, odkazani na prichod v jiny den. Proc? Vse jsem absolvovala na doporuceni meho obvodniho lekare a nasledne odporouceni k Mudr. Kleinbauerovi.
V zahranici by si neco takoveho nedovolili (mluvim z vlastni zkusenosti), kde si pacienty naopak hyckaji.
Mame se jeste co my vsichni ucit.
Preju vsem pevne zdravi a pevne nervy,
elcrebso
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Je úžasný! Dokonce umí i v lese hledat houby!
ano je šikovný,manžel si ho vyhledal, protože změnil nemocnici. Nyní je v nemocnici Delta Brno
Vynikající odborník s velmi citlivým přístupem k pacientům.
nejlepsi chyrurg
vděčný pacient
nejlepší cévní chirurg na světě, rychlý, šikovný, inovativní a precizní, vynikající výsledky.