Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

• Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (6)

Byl jsem zde na mnou placené prohlídce do zaměstnání a když jsem se podíval na můj účet u zdravotní pojišťovny, tak si pan doktor naúčtoval dalších 1500 Kč na pojišťovnu. Tomu se říká efektivně využitý čas.

• MUDr. Jaroslav Čížek Jiný  •

Paní doktorka je člověk na svém místě. Měla jsem rizikové těhotenství, skrz které mne provedla až ke zdárnému konci a porodu zdravého miminka. Nenechá nic náhodě, je velmi pečlivá. Udělá si na mě vždycky dostatečně dlouhou dobu během vyšetření, zajímá se o celkový zdravotní stav, ne jen ve své specializaci. Už se u ní léčím osmým rokem a jsem za ni moc ráda. A sestřička je ta nejúžasnější sestřička na světě. Skvěle se doplňují.

• MUDr. Jana Císařová Jiný  •

Paní doktorka je milá a příjemná a je vidět, že svému oboru rozumí. Veliká spokojenost! Takže moc doporučuju.

• MUDr. Michaela Prosová Jiný  •

Paní doktorka je opravdu skvělá. Šel jsem na vytržení všech čtyř osmiček najednou v analgosedaci. Paní doktorka mi vše dopředu vysvětlila, předem zkontrolovala rentgen i zuby a až teprve poté navrhla postup. Vše proběhlo skvěle! P.S. Analgosedaci jako takovou doporučuji všemi deseti, krásný spánek a probudíte se až když je hotovo.

• MUDr. Markéta Čevelová Jiný  •

E

K paní doktorce chodím několik let a vždy se chovala vlídně a s pochopením pro mé zdravotní obtíže. Udělala mi celkové vyšetření včetně odběrů a nakonec zjistila důvod mých potíží, na který nemohli přijít dva lékaři před ní. Díky ní jsem si ušetřila náročný zákrok a zjistila, že je třeba léčit něco jiného, než se dosud lékaři domnívali. Její úsilí přijít nemoci na kloub je ojedinělé. Jsem velmi spokojená.
    El. Dvořáková

• MUDr. Jana Císařová  •

MUDr. Čížek je (bohužel) naším podnikovým lékařem. Při pracovně preventivní prohlídce mi ani nezměřil tlak, natož aby alespoň reagenčním papírkem přezkoumal moč. O ostatních náležitostech preventivních prohlídek podle vyhlášky k zákonu ani nemluvě. Moje pravdivá odpověď na jeho otázku: "Co Vám schází?" (slepé střevo, krční mandle a žlučník) se mu hrubě nelíbila. Jeho přístup k preventivním prohlídkám je: dám Vám potvrzení o zaplacení a absolvování prohlídky, nezdržujte, vždyť víte, že je to jen formalita.
    (O týden později mi obvodní lékař zjistil vysoký tlak a diabetes.)
    Tak špatného lékaře, jako je pan doktor Čížek, budete opravdu hledat lupou. Kdyby bylo možné dát nula hvězdiček, bylo by to nejvýstižnější.

• MUDr. Jaroslav Čížek Preventivní prohlídka  •