Služby

Specialisté

Českobratrská 2227/7, Ostrava 70200
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (15)

MUDr. Igor Kuczinský estetická stomatologie

K panu Dr.Kuczinskému chodíme s manželem již několik let a jsme velice spokojení za laskavý přístup , trpělivost a bezbolestné ošetření chrupu při náročném zákroku za vše velké Děkuji ,poděkování patří i milým a laskavým sestřičkám. L.V.

MUDr. Igor Kuczinský estetická stomatologie

Děkuji p.doktorovi Kucinzskému za fantasticky a dokonale odvedenou práci. Byla jsem nadmíru spokojená s celým léčebným postupem a výsledek je famózní!!! Také samozřejmě děkuji celému týmu p.doktora! Těším se na další spolupráci! Vřele doporučuji!

MUDr. Igor Kuczinský estetická stomatologie

Vycházím ze zkušenosti, která trvá již přes rok. Za mne se jedná o skvělého profesionála ve svém oboru s lidským přístupem. Ano možná si připlatíte, ale platíte za kvalitu a své zdraví - tak to v dnešním světě prostě chodí:-) z prvu jsem byla překvapená délkou čekání v čekárně (ano byla to sem tam i hodina - vemte si noťas a čas Vám uběhne :-)), ale poté co kvůli mému zákroku, pan Doktor, odvolal i další domluvené pacienty jen proto, aby se věnoval mě a odvedl precizní práci, mi bylo jasné, že to není rozmar, nebo špatný time management. Personál - sestřičky jsou nad míru ochotné a trpělivé, kdy jim přehazujete termíny dle svého programu, a ony Vám vždy vyhoví :-) děkuji moc za přístup a péči :)

MUDr. Igor Kuczinský estetická stomatologie

Spokojenost, zvedlo se mi sebevědomí. Primárně jsem přišla na první návštěvu s problémem a bolestí-zánětem. V době, kdy nebylo možné sehnat zubaře mě vzali a ošetřili velmi rychle. Pan doktor mi dal do pořádku kompletně všechno. Profesionální ošetření. Finance raději dám do zubů než do alkoholu a cigaret.

E
    MUDr. Igor Kuczinský implantologie augmentace kosti

Profesionální a individuální přístup s využitím moderních postupů, zájem o pacienta.

R
    MUDr. Igor Kuczinský keramická korunka

Profesionální přístup, vstřícnost, kvalita, dochvilnost, má spokojenost na nejvyšší úrovni. Udělali mi krásný úsměv, jsem vděčný za MUDr. Kuczynského.

Z
    MUDr. Igor Kuczinský keramická korunka

Velice pěkně odvedená práce. Příjemný lékař i ostatní personál.

I
    MUDr. Igor Kuczinský estetická stomatologie

Pan doktor Kuczinský je špičkový profesionál svého oboru. Vrátil mi můj mladistvý úsměv, má velmi lidský přístup a používá nejmodernější a pro pacienta nejšetrnější metody a technologie. Za mě velká spokojenost a mohu ho jen a jen doporučit, Děkuji Vám pane doktore a moc si vážím Vaší práce.

F
    MUDr. Igor Kuczinský ošetření kořenových kanálků

Pana Kuczinského musím jen chválit. Pomohl mi už dvakrát a to po nekvalitně odvedené práci jiného zubaře.Poprvé ošetření kanálku a ještě oprava zalomeného čepu.
    Další návštěva po X letech, kdy mi jiný zubař zalomil nástroj při čištění zubního kanálku. Oprava dopadla vždy na výbornou.
    Za mě je to na výbornou.

MUDr. Igor Kuczinský extrakce zubu

Naprosto profesionální přístup, moderní vybavení, bezbolestný zákrok, extrakce osmiček, nejlepší dentist na Severní Moravě. Martin Štěpán