O nás

PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY
PRO OBJEDNÁNÍ VOLEJTE PROSÍM TEL. +420 734 421 379
Nebo použijte následující formulář:

Stomatologické centrum Altadent bylo založeno v roce 2013. Od počátku je naším cílem poskytovat kvalitní
a bezbolestné ošetření na vysoké úrovni.
​
Individuální a přátelský přístup ke každému pacientovi je pro nás samozřejmostí. Vždy Vám rádi vysvětlíme podrobnosti Vašeho zákroku
a zodpovíme Vaše dotazy.
​

Chápeme, že ošetření u zubního lékaře je všeobecně vnímáno jako ne zrovna příjemné a oblíbené.
Proto se snažíme vytvořit klidné a přátelské prostředí, abyste se u nás cítili co nejlépe.

Cílem naší praxe je zdravý krásný úsměv
a spokojený pacient.

Specialisté

Merhautova 224, Brno 613 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
  • Všechna pojištění
Zobrazit více

Názory o lékařích (23)

Magdaléna

Na paní Svačinové oceňuji především její lidský přístup, profesionalitu, preciznost a pečlivost. Po předchozích negativních zkušenostech s jinou hygienistkou můžu říct, že jsem s její péčí opravdu velmi spokojená. Díky jejímu přístupu a doporučením se mi podařilo výrazně zlepšit stav dásní a celkovou péči o chrup. Je vidět, že své práci rozumí a opravdu jí záleží na výsledku. Mohu jen doporučit.

• Alžběta Svačinová, DiS. • Opakovaná návštěva bez Airflow  •

Pavel K

Mile a profesionalni jednani. /// A pry je to moc kratka recenze, tak jeste par nesmyslnych slov navic :-)

• Petra Rajnochová, DiS. • Jiný  •

Alexandra

Byla jsem zatím na dvou vyšetření u pana doktora Fryčara a mou zkušenost s jeho prací hodnotím velice kladně. Přístup je velmi profesionální, klidný, srozumitelný a hlavně empatický. Vždy vše před úkonem vysvětlil a zároveň poskytl informace tak, že jsem neměla obavy z průběhu. Přišla jsem do ordinace Altadent s poměrně rozsáhlou vadou zubu a s velkým strachem ze zubařů a odešla jsem se spraveným zoubkem a s vědomím, že jsem svůj chrup svěřila do správných rukou. Děkuji a určitě doporučuji, jak pana doktora, tak i celou ordinaci Altadent.

• MDDr. Tomáš Fryčar • Jiný  •

Dobrý den.
    Mockrát děkujeme za krásné hodnocení! Jsme rádi, že jste u nás spokojená! Dr. Fryčar je velice milý člověk a také skvělý odborník. Jsme rádi, že Vám to dokázal. Přejeme pěkný den.

Z

ZT

Přístup paní dentální hygienistky byl velmi profesionální. Vše mi rozumně vysvětlila. Určitě doporučuji a ráda se budu vracet.

• Jana Turčanová, DiS. • vstupní vyšetření  •

ALTADENT - stomatologické centrum

Děkujeme za pozitivní recenzi. Jana je skvělý profík a jsme rádi, že jste to mohla poznat. Těšíme se na další návštěvu. Pěkný den!

LH

Příjemná pani doktorka i sestricka, přístup na jedničku,

• MDDr. Veronika Kršková • Komplexní vstupní vyšetření (vč. RTG dokumentace)  •

ALTADENT - stomatologické centrum

Moc děkujeme za pěkné hodnocení! Paní doktorka Kršková je opravdu zkušená profesionálka a svou práci dělá na špičkové úrovni. Jsme rádi, že Vás nezklamala! Přejeme krásný den!

Petr.B

Moc bych chtěl poděkovat paní doktorce Krškové a celému týmu ordinace Altadent za jejich vstřícný, profesionální a empatický přístup.
    Vždy jsem byl velmi spokojený s jejich přístupem a i poslední zkušenost mi potvrdila, že je tomu tak i nadále a v případě potřeby se na ně vždy můžu 100% spolehnout.
    Potřeboval jsem řešit problém, který náhle nastal na předních 4 zubech a to co nejdříve a nejlépe.
    Znovu se ukázalo, že paní doktorka Kršková je velký profesionál a má za sebou spolehlivý tým s ordinacemi vybavenými nejmodernějšími přístroji. Takový sehraný orchestr, který je radost sledovat.
    Na recepci mi s úsměvem vytvořili termínový objednací plán.
    Paní doktorka ihned s využitím nových přístrojů bravurně vyřešila prvotní estetický problém, který by mohl být delší dobu mým pracovním hendikepem.
    S výsledkem celého tohoto procesu navazujících úkonů jsem velmi spokojený a celému týmu Altadent a hlavně paní doktorce Krškové patří veliké uznání a moje díky.
    Váš znovu s úsměvem pacient Petr.

MDDr. Veronika Kršková

Velice děkujeme za pěknou a dlouhou recenzi. Velice si vážíme všeho, co jste napsal, protože jste vyzdvihl přesně věci na kterých si zakládáme. Moc děkujeme a přejeme krásný den!

Dovhun.M

Skvělý přístup a profesionální jednání. Vstupní prohlídka včetně rentgenu proběhla rychle a bez čekání.

MDDr. Veronika Kršková

Mockrát děkujeme za pěkné hodnocení! Vážíme si ho a přejeme krásný den!

PM

Rád bych poděkoval panu zubaři Tomáši Fryčarovi a jeho asistentce Barboře za skvělou péči. Poškozený zub mi opravili perfektně a postarali se i o další zuby, kde už staré plomby netěsnily. Cítil jsem se v ordinaci velmi dobře. Určitě doporučuji!

• MDDr. Tomáš Fryčar • Jiný  •

ALTADENT - stomatologické centrum

Dobrý den. Děkujeme - vaši recenze si velice vážíme! Jsme rádi, že jste se u pana doktora cítil dobře! Snažíme se na maximum, aby se u nás pacient cítil v klidu a s minimem bolesti a nepohodlí! Jsme rádi, že Vás Dr. Fryčar nezklamal! Přejme krásný den!

Lukáš

i když jsem se z dopravních důvodu nemohl dostavit tak paní doktorka byla po telefonu velice milá dlouho jsem nezažil takto příjemnou komunikaci z lékařem určitě si lépe naplánuji cestu a tentokrát se dostavím do Ordinace

MDDr. Veronika Kršková

Moc děkujeme za pochvalu. Stát se může cokoliv a tak máme pochopení :-) Přejem krásný den!

Radek

Skvela pani doktorka trpeliva, komunikativni profesionalni.

MDDr. Veronika Kršková

Moc děkujeme za pochvalu. Budeme se snažit Vaše slova nadále potvrzovat! Pěkný den!