Jmenuji se Tereza Simperová a jsem psycholožka působící v Olomouci. Ve své soukromé praxi poskytuji psychologické poradenství a terapii, ať už řešíte osobní problémy, partnerské potíže, náročné životní situace, jako jsou rozchody a ztráty, nebo potřebujete podpořit v osobním růstu. Věřím v celostní přístup ke klientovi a při práci využívám prvky psychodynamické terapie, která pomáhá porozumět nevědomým procesům a vzorcům chování. Mým cílem je poskytovat bezpečný a podpůrný prostor, kde se můžete cítit svobodně a kde vám pomohu nalézt cestu k duševní pohodě.
- Poradenská psychologie
Psychologické poradenství a terapie
1 200 Kč - 1 500 Kč -
Š
Štěpán Hofírek
Paní Simperová na mě působila velmi přátelsky a má moc hezkou ordinaci a cítil jsem se na našem prvním sezení dobře. Chci určitě pokračovat v našich pravidelných sezení.
• Mgr. et Mgr. Tereza Simperová • psychologické poradenství a terapie •
Mgr. Tereza Simperová
Štěpáne, děkuji Vám za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsem ráda, že jste se cítil na první konzultaci příjemně a těším se na naši další spolupráci! S pozdravem, Tereza
Jakub
Tereza je skvělá psycholožka – empatická, milá a lidská. Terapie mi hodně pomohly a vždy jsem se u ní cítil v pohodě a pochopený. Moc doporučuji.
• Mgr. et Mgr. Tereza Simperová • psychologické poradenství a terapie •
Mgr. Tereza Simperová
Jakube, moc Vám děkuji za Vaši milou recenzi a za to, že oceňujete mou práci! Velmi mě těší, že jste se u mě cílit v pohodě a pochopený a že Vám terapie pomohla. S přáním všeho dobrého, Tereza
Martin
Oceňuji snahu dostat se ke zdroji problému a následně navrhnout vhodné řešení.
Martine, moc Vám děkuji za milou recenzi! S pozdravem, Tereza
Petra
Velmi milá a sympatická paní Mgr., krásné prostředí s výhledem na náměstí , celkový klid a pohoda , doporučuji
• Mgr. et Mgr. Tereza Simperová • Jiný •
Mgr. Tereza Simperová
Petro, velmi si vážím Vašich milých slov a jsem ráda, že se u mě cítíte příjemně a v klidu. S pozdravem, Tereza
Johana
Paní psycholožka Simperová vytváří prostor, který působí klidně a bezpečně s příjemnou atmosférou. Naslouchá pozorně, reaguje úžasně a dokáže skloubit laskavost s přímostí. Velmi mi pomohla v těžkých situacích a vřele ji doporučuji.
Mgr. Tereza Simperová
Johi, děkuji Vám za vaši milou recenzi. Velmi si vážím Vaší zpětné vazby. Jsem moc ráda, že se u mě cítíte dobře a bezpečně a že Vám naše sezení pomohla v těžkých chvílích. S pozdravem, Tereza
Patrik
Vse bylo jak mělo,sezení probíhalo v příjemném prostředí.
Mgr. Tereza Simperová
Patriku, děkuji Vám za Vaši recenzi. Těší mě, že vše proběhlo podle Vašich představ a že jste se na sezení cítil příjemně. S pozdravem, Tereza
Standa
Jsem maximálně spokojený s přístupem léčby paní Simperové
Mgr. Tereza Simperová
Stando, děkuji Vám za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsem velmi ráda, že jste s přístupem k léčbě spokojený. S pozdravem, Tereza
T
TŠ
Sezení jsou vždy příjemná a věcná. Paní psycholožka naslouchá, je pozorná s smyslem pro detail.
Mgr. Tereza Simperová
Velmi Vám děkuji za milou recenzi. Mám radost, že se na sezeních cítíte příjemně a že Vám můj přístup vyhovuje. Těším se na naše další setkání! S pozdravem, Tereza
MM
Při první na steve skvělý přístup
Již od prvního setkání velká snaha pomoci• Mgr. et Mgr. Tereza Simperová • •
Mgr. Tereza Simperová
Moc děkuji za milá slova a důvěru. Těším se na naši další spolupráci! S pozdravem, Tereza
Lucie
Paní magistra mi velmi pomohla pri zpracování nelehkych životních situacích a také me naučila, jak se spojit se svým zdravim. Používá nejnovější terapeutické techniky. Vřele doporučuji!
Mgr. Tereza Simperová
Milá Luci, velice Vám děkuji za milá slova a důvěru, kterou jste do naší spolupráce vložila. Jsem ráda, že se nám podařilo společně nalézt cesty, jak překonat těžké životní situace a zároveň posílit spojení s vlastním zdravím. Přeji Vám do budoucna jen to nejlepší! S pozdravem, Tereza