Nabízím psychoterapii a poradenství.
Pracuji s dětmi, dospívajícími a dospělými. Věnuji se pouze individuální terapii (nepracuji s páry, ani nenabízím terapii rodin), u dětí nabízím nejen práci s dítětem, ale i poradenství pro rodiče.
Mám zkušenosti v práci s chronicky/nevyléčitelně nemocnými, s jejich rodinami, ale i s rodinami s úplně odlišnými starostmi. Pracovala jsem roky na lince důvěry pro děti, i na lince pro dospělé.
V terapeutické praxi ke mně dochází lidé s celou řadou témat jako jsou vztahy současné i vztahy v původní rodině, pracovní vytížení, rozchodové a rozvodové starosti, náročnosti rodičovství...
Pracuji s lidmi s traumatem, učím děti i dospělé zvládat emoce, zejména práci se vztekem. Nabízím podporu rodinám v době truchlení.
Jako rodič jsem se zajímala o přípravu k porodu, jak u nás dobře porodit, o přirozené a intuitivní rodičovství, o problematiku práv pacientů ve zdravotnictví.
Vystudovala jsem sociální práci na FF UK, mám psychoterapeutický výcvik, výcvik v krizové intervenci a kurz rodinného poradenství. Dále kurz pro práci s truchlením a pozůstalými (dětmi i rodiči).
Jsem řádným členem České asociace pro psychoterapii.
Nejsem klinický psycholog, nenabízím diagnostiku. Mohu Vás zčásti nasměrovat, kam se dál obrátit.
Dusíkova 2, Praha 6, Praha
Telefonní číslo
Individuální psychoterapie
Psychologické poradenství
1 200 Kč -
Psychologické poradenství pro studenty / 50min - denní studium bakalářské či magisterské a střední školy
Krizová intervence
On-line konzultace
1 200 Kč -
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Tereza Kubišová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor- Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze