Odhadovaná doba odpovědi:

Pomáhám lidem zvládat těžké životní situace a znovu najít rovnováhu. Nabízím terapii, koučink, léčbu traumatu i krizovou intervenci. Pracuji s jednotlivci, páry i rodinami – citlivě, bezpečně a s respektem k jejich příběhu.

• Rodinná terapie

1 000 Kč - 1 500 Kč

• Konzultace pro páry

• Psychologické poradenství

1 500 Kč

• Psychologické poradenství pro studenty / 50min - denní studium bakalářské či magisterské a střední školy

1 000 Kč

• Behaviorální poradenství

Radka Matesová
Viaconnecta

Táborská 923, 1. patro, Mladá Boleslav 293 01

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Kreditní karta
  • Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

Telefonní číslo

733 67...
Radka Matesová
Terapie Koučink Praha 8

Na Úbočí 12, přízemí, Praha 8, Praha 182 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Bankovní převod
  • Hotovost

Telefonní číslo

733 67...

Nejčastěji zmiňované pacienty

• Snaha pomoci
  • Podrobné vysvětlení
  • Dochvilnost

Skvělá psycholožka s lidským a empatickým přístupem. Pomohla mi podívat se na věci jinak.

• Terapie Koučink Praha 8 Jiný  •

• A

Dcera je moc spokojená a já též. Paní Matesová, je velice sympatická a opravdu se snaží pomoci. Více takových psychologů.

• Viaconnecta dětské psychologické poradenství  •

Opravdu skvělá paní doktorka.... Nevěděla jsem, co očekávat, ale mluvilo se mi s ní opravdu dobře, odcházela jsem s dobrým pocitem

• D

Paní Matesová je laskavá a milá bitost. Pomáhá mi si uvědomit a pojmenovat věci které neumím. Pomáhá mi nastavit správný směr přemýšlení a tím mi usnadňuje život a zátěž lidí okolo mě

• A

Paní doktorka je empatická, citlivá a její prostředí je velmi příjemné. Pomohla mi utřídit si myšlenky a soustředit se na to důležité a hlavně dát věcem čas. Určitě doporučuji.

• Viaconnecta individuální psychoterapie  •

Paní Radka Matesová má citlivý a profesionální přístup. Díky její empatii se dcera dokázala otevřít, svěřit se a komunikovat o svých pocitech. Dceři návštěvy pomáhají a posun k lepšímu byl vidět už po první návštěvě. Určitě p. Matesovou doporučuji.

• Viaconnecta dětské psychologické poradenství  •

• Paní doktorka mi pomohla vidět věci i z jiného úhlu a velmi mi to pomohlo.

• Terapie Koučink Praha 8 psychologické poradenství  •

Příjemná hodinka plná podpory, rad a nápadů velké díky

• Viaconnecta dětské psychologické poradenství  •

Příjemná paní, pomohla mi vyřešit problém a podívat se na to z jiného úhlu. Klidná a empaticka

• jiné místo Jiný  •

Přístup paní magistry je nesmírně profesionální, a přitom lidský. Oceňuji zejména její trpělivost a schopnost vytvořit takové prostředí, díky kterému dcera dělá pokroky.Jako rodič si velmi cením i komunikace a vedením celým procesem.

• Terapie Koučink Praha 8 individuální psychoterapie  •

25 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, mám dotaz ohledně tiků u dětí, co se považuje za normální vývoj a co už je potřeba řešit a lékařem? Dcera (8 let) má již 2 roky různé tiky v oblasti kolem hlavy, nejdřív to bylo různé mrkání a grimasy v obličeji, pak kývání hlavou dopředu a hýbání rameny, pak se to změnilo na pokašlávání…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Mgr. Radka Matesová

děkuji za Váš dotaz, je z něj patrná velká všímavost a snaha dceru chránit.

Tiky se u dětí mohou v určitém vývojovém období objevit a krátkodobě jsou často považovány…

Dobrý den, mám syna 13 let, trápí ho zlé sny o hadech, každé ráno ho místo v posteli najdu v obýváku na gauči, v posteli se bojí. I když jsem s ním zkoušela spát, stejně mi utekl na gauč. U postele má rozsvícenou lampičku, vše jsem s ním zkontrolovala, výsledek je vždy stejný. Poraďte mi jak…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Mgr. Radka Matesová

je vidět, že se opravdu snažíte. To, co váš syn prožívá, ale nejde vyřešit vysvětlováním. Ve 13 letech už ví, že „v posteli nic není“ – jenže strach je pocit, ne logika.

Prohlížet všechny odpovědi