Zina Dlouhá
Praktický lékař pro dospělé

Pavlovova 8, Havířov 73601

• Už dlouho se chystám upozornit, doporučit a poděkovat této pí.doktorce, u které se já, i moje rodina dlouhodobě léčím, za její vstřícnost, ochotu, kdykoliv s čímkoliv pomoci, střízlivý úsudek, lidský a profesionální přístup vůči svým pacientům.
    O této sympatické ml. pí. doktorce se dá, mj. říct, že patří mezi tzv. rodiné lékaře, protože se zajímá nejen o pacientovy neduhy, ale o všechny členy rodiny a byla nám velkou oporou při odchodu mého tatínka o kterého se skvěle starala, zač jí samozřejmě také moc děkuji a všem, co hledají PL. jí mile ráda doporučuji, jsou se setřičkou opravdu dobrý tým. A samozřejmě jim přeji hodně zdraví a štěstí v r. 2019. Marta Bouzková - Brinzíková Havířov

• Praktický lékař pro dospělé celkové vyšetření  •

• Paní doktorka má velmi lidský přístup ,vždy ochotná ,vstřícná ,umí vyslechnout a umí povzbudit. Díky.

• Naprosto perfektní paní doktorka. Nic neponechá náhodě, má na pacienta čas, je velice pečlivá a jako člověk příjemná a ochotná. Vždycky jsem u ní měla pocit, že jsem v dobrých rukou. Sestřička je taky výborná, jména pacientů zná zpaměti a krev bere lépe než na odběrovém centru. Mám to štěstí, že bydlím kousek, ale neměnila bych, ani kdybych se přestěhovala.

• Naše paní doktorka je opravdu velmi dobrá.Takový perfektní přístup k pacientům a ochotu jen tak u jiného lékaře nenajdete.Jsme rádi,že patříme obvodem k ní.Celá rodina Baričíková

• P.lékařka je opravdu velmi dobrá , p. Dlouhou znám již několik let, její ochota mě vždy překvapí, je to skvělý člověk. Děkuji. Tento "dík" patří i sestřičce.

• Přestěhovaly jsme se z Albrechtic do Havířova jsme v důchodovém věku a jsme velmi spokojeni s Mudr.Zinou Dlouhou a její sestřičkou.Velice jsi oceňuju odbornost a přístupu k pacientovi.

S pozdravem Jandekovi

• Mám to štěstí, že patřím mezi její pacienty! Je velice pečlivá a moc mi pomohla.

• Je to velmi dobrá lékařka!!!

Lékařka, která má zájem o zdraví pacienta. Příjemná, snaží se pacientovi najít nejlepší vhodnou metodu k jeho uzdravení. Od této lékařky odcházím z ordinace sice se svou bolestí, ale s pocitem, že se o mne opravdu někdo stará a snaží se mi pomoci. Moc děkuji.

• S

je pečlivá, dovede vcítit do problému pacienta, velmi mi pomohla