Vladimír Klečatský
Praktický lékař pro dospělé

Střední 6/492, Havířov 73601

• A

Anonym

Upřímně nechápu co tady lidi píšou za lži. Pan doktor je perfektní dokud po něm nechcete žádanky na vyšetření a už vůbec nemluvím o posouzení id... Píše si do zprávy absolutně co chce a vysmívá se svým pacientům. Náhodou paní sestřička Simona má alespoň empatii a vyslechne člověka.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• A

Alexandra Voigt

Nejlepší obvodní doktor vůbec se Simonkou (sestřička) jsou dokonalý. Hodně se mi stává v mém věku že v nemocnicích a u jiných doktorů nechápou mojí hodně velkou trypanofobii a mám kvůli toho někdy problémy. Pan doktor ale ne chápe mě a jsem mu za to neskutečně vděčná přeji mu hodně spokojených pacientu a jen tak dál

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

Naštěstí pana doktora moc zatím nepotřebuji,dokonce jsem vynechal pár preventivních prohlídek,za což jsem si vysloužil pokárání,ovšem stárnu a asi budu potřebovat lékaře,snad mně pan doktor pomůže jako vždy.....jsem s ním spokojený dokáže i poradit bez administravitivy,prostě rodinný lékař......

• Váš účet byl odstraněn

jsem velmi spokojený s panem doktorem,vstřícny chápavý a rozumný,přeji hodně uspěchu pane doktore

• Váš účet byl odstraněn

Skvělý doktor, taktéž jsem nadmíru spokojen..Vyslechne, poradí, pomůže..Nemám co dodat..Neměnil bych ani za nic..Vřele doporučuji..

• Váš účet byl odstraněn

Maximální spokojenost.Vstřícný ochotný a hlavně rozumí tomu co dělá.

• Váš účet byl odstraněn

Už je to sice pár let zpátky, ale na tohohle doktora vzpomínám rád. Dokáže řešit jak medicínské, tak i nemedicínské potíže svých pacientů. Nechápu názor o špatné komunikaci a žasnu. Myslím, že problém je v dotyčném pacientovi. Pane doktore, ať se daří a zdař bůh...

• Pacient

moc dobry lekar pomu ze ve vsem co je cloveku

Dobrý doktor

Jsem velice spokojený