Vítězslava Brabcová
Ordinace

Astronautů 1133/1, Havířov 736 01

• P.doktorko jste jedna z nejlepších lékařů.Moc si Vás vážím za Vaší odpovědnost,pochopení.Byla jsem u Vás skoro 20 let a nidky jsem se u Vás nesetkala s neochotou.Máte profesionální postup při své práci s kterou se v dnešní době člověk už málo kde setká.Přejí Vám mnoho zdraví a vitality do dalších let.Jste a zůstanete u mě jen ta nejlepší lékařká s kterou jsem se v životě vůbec potkala.Jen tak dále,vždy na Vás budu vzpomínat jenvdobrémů.Vždy jste mi pomohla a profesionálně pomohla.Takových lékařů je v dnešní době moc málo....

• JJ je dobrá, vysvětlí, poučí no skrátka stara škola, ne ti zobaci jak Mladý Zobač duležitý a jak se člověk něco zeptá tak ví Kulové-

Pani Doktorko Brabcova.Pani Doktorko vzdy jsem si Vas moc vazil,a byla jste pro mne Velmi profesionalni.Jako Vy, i ja mam rad hory.Po Beskydech,Jesenikach a Krkonosich jsou to pro mne ctvrty.Nikdy bych nemenil,a chci tady i zustat.Preji krasny vecer do CR,a budu rad kdyz si tady prijdete zalyzovat.Martin.Kitzsteinhorn.Kaprun.Austria.

• Je to superlékařka, od které by se mnozí mladší mohli učit, jak dělat výborně svou profesi. I přes svůj věk se pořád drží v odborné kondici a drží krok s vývojem mediciny. Žádná nová věc ji není neznámá. K tomu když se přidá skvělý lidský vztah k pacientům - je to vzorová praktická lékařka.

• Paní MUDr. Brabcová, je výborná doktorka. Rozumí své práci a dělá pro své pacienty úplně maximum. Je člověk na správném místě. Děkuji Vám za všechno paní doktorko. Přeji hodně dalších spokojených pacientů. S pozdravem Dostalová.

• Jsem už dlouholetá pacientka a také mým blízkým jsem ji ráda doporučila. Nejen,že je to výborná lékařka,ale i dáma s velkým "D".K pacientům má profesionální,ale i lidský přístup.Je plná energie, empatie a má skvělou paměť.Nemohla si zvolit lepší povolání (poslání) než být lékařkou.Za to vše si ji nesmírně vážím a všem ji vřele doporučuji.Za všechno ji upřímně a velmi děkuji.evakunorová

• Jedná se o lékařku s mnoholetou zkušeností. Obecně má tato lékářka pouze pozitiva ve všech směrech. Dalo by se zde psát pouze a jen kladné hodnocení, ale to bych zde musel strávit spoustu času, takže doporučuji MuDr. V. Brabcovou navštívit... (;

• super, výborna lekařka

• Paní mudr. brabcová je člověk na svém místě, chodím k ní už skoro 18 let a jsem s jejími vyšetřeními nadmíru spokojená. Má lidský živočišný přístup a velké porozumění. Vykonává svou praxi už mnoho let což vím neboť dávno předemnou k ní chodil i zbytek mé rodiny a to již od mých prarodičů. Tímto paní doktor mockrát děkuji za její přístup Mia

• I

Už jsem byl na vyšetření u mnoha praktických lékařů, ale takové kvalitní a odborné péče jsem se u žádného z nich nedočkal.