Viktorie Škutová
Praktický lékař pro dospělé

Hlučínská 133, Ostrava 72529

• Váš účet byl odstraněn

VÝBORNÁ LÉKAŘKA,HODNÁ A TRPĚLIVÁ,SESTŘIČKA TAKTÉŽ,ZA MĚ JEN DOPORUČUJI A DĚKUJI!!!MARCELA NOVÁKOVÁ

• Váš účet byl odstraněn

Souhlasím s většinou názorů na NAŠI paní doktorku. I když už není nejmladší, přesto ráda pomůže a dobře poradí. Pokud jde o vážnější stav nebo to vyžaduje situace, pošle k odborníkovi.Je milá, zotpovědná.

• Váš účet byl odstraněn

moc hodná paní doktorka,celá rodina jsme spokojení s přístupem paní doktorky. Velice ochotná vyslechnout a poradit, to se dnes cení.

Ani ryba ani rak

• Pacient

Velmi ochotná, milá paní doktorka. Vždy Vás vyslechne a poradí.Vřele doporučuji!

• Váš účet byl odstraněn

Fajná doktorka, vyléčí. Už jsem u ní několik let. Doporučuji.

• Váš účet byl odstraněn

Paní oktorka je velmi ocotná,vžd vyslechne,poradí,jsem velmi spkojená. Platzková K. Peřkovice

• Pacient

Fronty teda jsou a čeká se ,ale bohužel když zdravíčko neslouží musí člověk vyčkat. Jsme spokojený , kladný přístup. DOPORUČUJI

• Pacient

Ač v pokročilém věku, žena na svém místě. Ochotně vyslechne pomůže a poradí. A navíc, proč to napřiznat po zavedení 30-ti korunového poplatku zádné fronty.

• Pacient

když víte co Vám je, a řeknete si, kam chcete poslat, tak máte vyhráno