Poliklinika Hrabůvka s.r.o.

Dr. Martínka 7/1491, Ostrava-Jih, Ostrava 70030

• S

Tisíc lidí tisíc názoru,ale jsem ten týpek co vidí zubaře a pětkrát odejde z čekarny,ale u MUDr.Karníkove se celkem nebojím má cit a pochopení ja i celá má rodina jsme s paní doktorkou spokojeni.

• Poliklinika Hrabůvka s.r.o. Jiný  •

• I

Paní doktorka je naprosto vynikající, profesionální, korektní a má citlivý přístup k pacientům. Zachránila mi nejeden zub, nikdy nic neodbyde, je důkladná a svědomitá. Chodí k ní půlka naší rodiny a všichni jsme spokojení.

• Poliklinika Hrabůvka s.r.o. Jiný  •

• Vynikající paní doktorka. Zachránila mi chrup po předchozím p.doktorovi. Milá, přívtivá, chodíme k p.doktorce celá rodina. A samozřejmě sestřička vynikající.

• Poliklinika Hrabůvka s.r.o. Léčba zubů po předchozím lékaři.  •

• S paní doktorkou i sestřičkou mám dlouholeté zkušenosti, bohužel nejsou vůbec dobré. 1) Sestřička se k pacientům nechová hezky, jako by ji jednání s nimi obtěžovalo. Paní doktorka mne zklamala velice, když jsem u ní několikrát byla kvůli neuralgické obličejové bolesti, kterou neurolog sváděl na zuby. Paní doktorka nebrala mé prosby o kontrolu problematických zubů vážně, neudělala RTG, takže mi nezbylo, než změnit zubaře...bolesti jsou po třech letech najednou pryč :)

• Doktorka i sestřička jsou obě velmi příjemné. Paní doktorka je precizní, popovídá si s vámi a není vůbec vlezlá. Jen vám radím, nechoďte pozdě, dostanete jemně vyhubováno, má-li sestřička špatnou náladu, ale už se mi i stalo, že když jsem přišla později, tak se mě sestřička jen zeptala, jestli mě něco bolí, nebo to jen přeobjednáme, takže spokojenost. Je to i o vašem přístupu.

• Paní doktorka i sestřička jsou úžasné. Milé, příjemné, vsřícné a usměvavé. Paní doktorka je velice jemná a vždy mi vše vysvětlí - mohu jen doporučit. Nejsem typ člověka, který by měl zubaře v lásce, právě naopak, je to ten poslední doktor, ke kterému se těším, nicméně od té doby, co chodím k paní doktorce se již zubaře nebojím. Dojížděla jsem k ní ikdyž jsem se přestěhovala do Prahy. Dáša

• Skvělá zubařka, se zájmem o pacienta. Je velmi pečlivá, jak ve vyšetřování, tak při práci. Taky se mi líbí, že vysvětluje co se zubem mám a co a jak bude provádět a vím tedy na čem jsem. Navíc je moc sympatická, že z vás opadne i ten stres :-). Jsem vděčná že k ní můžu chodit.

• Chodíme k ní celá rodina už hodně let a velká spokojenost jak s paní doktorkou tak i se sestrou. Mám hrůzu ze zubařů, ale v křesle u této lékařky se dokážu i zasmát.

• 100% naprostá spokojenost, paní doktorka je skvělá

• Nejlepší zubní lékařka. Doporučuji. Šromová Helena