Marie Kyralová
Ordinace rehabilitačního lékaře

Revoluční 1202/20, Praha 11000

Poliklinika Revoluční, s.r.o.

Revoluční 765/19, Praha 110 00

Paní doktorka mě již několikrát pomohla od každodenních chronických bolestí zad a vždy dala odbornou radu, co udělat dál. Chodíme k ní celá rodina a jsme velice spokojeni.To co dokáže za chvilku ona, ulevit od bolesti bez operace, žádný lékař nedokázal a že jsem už toho absolvovala dost.

• Poliklinika Revoluční, s.r.o. Jiný  •

• Paní doktorka Kyralová je vynikajícím odborníkem a navíc nadmíru empatickou osobností. Velice mi pomohla a stejně tak i její syn, také fyzioterapeut.

• Poliklinika Revoluční, s.r.o. bolesti v oblasti pánve  •

• Byla jsem měsíc v neschopnosti s migrénou, bolest hlavy byla tak veliká, že jsem nemohla otevřít oči. Doktoři mě dopovali různými léky až jsem z nich ke konci začala zvracet. Kamarádka mi doporučila paní doktorku s velkým "D", po pár návštěvách bylo po bolestech!!! Velice doporučuji, a přikláním se k názoru, že se dnešní předražení fyzioterapeuti mají co učit.

• Ordinace rehabilitačního lékaře migrény  •

• Po 3 měsících intenzivní bolesti a cvičeí cviků doporučených fyzioterapeutem jsem dostal kontakt na tuto paní doktorku. Po 30 minutách rovnání jsem odcházel jako nový člověk. Neuvěřitelné a hodně mladých fyzioterapeutů v předražených luxusních ordinacích by se od této mistryně v oboru mělo učit.

• Ordinace rehabilitačního lékaře Bolest berední páteře  •

• K paní doktorce chodím léta, vynikající, mohu vřele doporučit. Léčba vyžaduje min. 2 sezení, ale vždy mám minimálně na rok záda či krk v pořádku. To, že pravidelně necvičím, je pouze má chyba.jen a jen doporučuji.

• Ordinace rehabilitačního lékaře zablokovaná záda, krk  •

Neuvěřitelné, nejen, že mi paní dr. pomohla od bolestí hrudníku a esíček, navíc jsem začala pravidelně menstruovat. Po asi 7mi letech, kdy jsem se léčila pouze u gynekologa hormony atp.. Během dvou návštěv, tedy asi za týden.... jsem byla bez obtíží. Je to deset let. :D
    Začala jsem se věnovat józe, to je fakt, že má velký podíl, díky ní se udržuji flexibilní, což se mi hodí při poledance i při skotačení s mými dvěma prcky. Myslím si, že, že mám je, také vděčím paní doktorce. :)

• Pouze paní doktorka Kyralová mě dokáže po chvilce a velmi jemně spravit. Připadám si jako u jemného hodináře, který dá věci na své místo. Žádné násilné lámání přes bolest, a přesto se vše dostane tam, kam má. Mohu jen doporučit.

• V

U paní doktorky jsem byla 2x s vyhřezlou ploténkou. Bylo mi řečeno, že dvě návštěvy by měly stačit (přestože před tím jsem se léčila měsíce a lékaři mi řekli, že bez denního cvičení se už neobejdu). V obou případech "rovnání" trvalo ani ne 10 minut. Za každou návštěvu jsem zaplatila 350,- Kč bez jakéhokoliv dokladu! Zázrak se nekonal, záda bolí stále stejně.

• Evidentně zkušená a velmi šikovná paní doktorka. Děkuji za péči. Jinde nevěděli co se mnou. Tady bylo za 2 sezení prakticky hotovo. Díky, díky :-)

• Nejlepší! Dvě návštěvy a z nejhoršího jsem byla venku. Doporučuji.