Marie Dědourková
Praktický lékař stomatolog

Sokolská tř. 81, Ostrava 70200

• Váš účet byl odstraněn

I já přidávám nejlepší hodnocení pro paní doktorku a sestřičku. Mohu jen doporučit.

• Pacient

K paní doktorce chodí celá naše rodina a já od svých mléčných zoubků a teď už i můj syn. Na návštěvu k paní doktorce se vždy moc těšíme, protože víme, že nás se sestřičkou vždy přivítají s úsměvem a dobrou náladou i v tom nejpošmournějším dni.

• Pacient

Úžasná paní zubařka, která mi pomohla s záludnými zubními záhadami. Sestřička, která pacientům říká sluníčko... to snad nevyžaduje další komentář. Vřele doporučuji všem, kteří se bojí zubařů, zde se báti nebudou :)

• Pacient

Nejlepší paní zubařka. Citlivá, milá, přátelská a se skvělou sestřičkou tvoří dokonalé duo:).

• Pacient

Velmi skvělá paní doktorka. Jediný doktor, ke kterému se nebojím chodit a že jich mám:-)

• D

de.mach

Souhlasím se všemi kladnými názory, paní doktorka i sestřička jsou profíci na svém místě, jejich profesionalita se projevuje hlavně v empatickém přístupu ke všem pacientům, což mnoha zdravotníkům chybí.Mohu doporučit, zde se zubařského křesla nebojím !

• D

Dombková

Vstřícnost, odborná práce, empatie

• E

edbu

K paní doktorce chodí celá naše rodina už více než 20 let. Její lidský a citlivý přístup k pacientům by se mohla učit většina lékařů!!

• B

bobo

Paní doktorka i sestřička jsou dvě sluníčka. Strašně se bojím zubaře, ale paní doktorky ne, a to i díky přístupu strašně hodné a milé sestřičky. Moc jim děkuji, že jsou takové pohodové.

Ladislav

Okamžikem kdy jsem tuto paní doktorku poznal, a je tomu už mnoho let, jsem přestal mít strach z návštěvy u zubního lékaře. Je to velice příjemná paní, m.j. k ní chodí celá moje rodina. Je vstřícná, milá, ochotná, odborník na svém místě, snaží se vždy zachránit co se dá a člověk odchází z ordinace vždy spokojen. A má výbornou sestru, která jí vytváří dle mého názoru perfektní zázemí.