Mária Frnková
Privátní zubní lékař

Kvítková 124, Zlín 76001

• O

Paní doktorka je skvělá po odborné stránce i v přístupu k pacientovi. Vše předem vysvětlí a nabídne varianty ošetření, pokud jsou. Přestěhoval jsem se nedávno do Prahy, ale plánuji, že na ošetření zubů se budu vracet do Zlína k paní doktorce Frnkové.

• Privátní zubní lékař Jiný  •

Perfektní lékařka, milý člověk. Vždy příjemná, usměvavá, při ošetření si s vámi povídá, vše vysvětlí, poradí, doporučí, jak o zuby pečovat. Prostě je to moje paní zubařka! Ordinace s nejmodernějším vybavením, pokaždé nějaká novinka, všude čisto. Příjemná a ochotná sestřička. Děkuji za super péči!

• Privátní zubní lékař Jiný  •

• Paní zubařka je nejlepší ze všech doktorů, které navštěvuji. Je velmi lidská, příjemná a milá. Vždy se k ní na kontrolu těším.

• Privátní zubní lékař Jiný  •

• Nejlepší zubařka a skvělí člověk jakého známe ! Chodíme k němu celá rodina a dokonce dobrovolně i moje dvě děti.Takových lidí vice, tak svět je hned veselejší .Děkujeme za vaše zlaté ručičky a zlaté srdíčko.

• Lepšího zubaře si skutečně nedovedu představit. Profesionální, lidský a citlivý přístup. Bezkonkurenční.

• Paní doktorka je dobrá lékařka ,jen ta sestřička tomu nerozumím neochotná ,špatná hygiena.Všimejte si prosím ,mezi dveřma do čekárny ,zvedáním telefonu a asistenci lékařce,jak často si umývá ruce???

Paní Zubařka. Od té doby, co k ní pravidelně chodím na kontroly, se nebojím zubařky (mojí). Ale o tom ,mě přesvědčila svým citem v rukách a k pacijentovi. Pán Bůh zaplať za ni. Děkuji.

• K paní doktorce chodím již několik a let a jsem velmi spokojena. Vždy milá, předem popíše, co a proč bude dělat, citlivý přístup. Předem vím, kolik budu platit a nabídne vždy i levnější variantu společně se svým názorem na její výhody a nevýchody. Díky ní, jsem se přestala bát zubaře.

• Dobrá lékařka - stomatoložka, ale v poslední době tak trochu špatný až neochotný přístup - hlavně její sestra. Asi by to chtělo změnu.

• C

stručně a jasně... je nejlepší!