MUDr. Marcela Šafářová

Nový Bydžov 1 adresa

Marcela Šafářová
Sam. ordinace PL - stomatologa

Havlíčkova 119, Nový Bydžov 50401

• Vynikající lékařka, skvělá specialistka. Neměnila bych za žádnou cenu a kdykoliv odcházím z ordinace, děkuji prozřetelnosti, že ji přivedla na náš obvod.

• Vynikající zubařka s citlivým přístupem.Vynikající psycholog ,který to s člověkem umí aby se nebál!Doporučuji......

• T

Výborná a profesionální lékařka!!!

• Již mnoho let navštěvuje paní doktorku celá moje rodina. Vždy je milá, vstřícná, ochotná a hlavně: její práce je perfektně odvedená. I po přestěhování do jiného města jsme zůstali u ní registrováni, protože jsme spokojeni :-). H.S.

• Vždy perfektní přístup, výborná specialistka. V okolí bez konkurence.

• Maximální spokojenost s přístupem, vybavením a personálem - doporučuji

• Velmi příjemná a vynikající paní doktorka, vždy pomůže a opraví co je třeba.

• Skvělá zubní lékařka!

• Nic moc, nemám dobrou zkušenost. Když mi musela předělat bílou plombu, kterou mi špatně udělala (hradila jsem si ji z vlastní kapsy),dala mi tam pak amalgám, který hradí pojišťovna. Přitom to byla vlastně reklamace. Když mě zub bolel stále, tvrdila, že to může být z klimatizace od auta, aniž by se tím nějak zabývala.

Výborná specialistka, po odborné stránce nemá v místě konkurenci.
    Je pečlivá,milá, ochotná a v ordinaci je velmi příjemná atmosféra.