Marcela Kerzlová
ReDIam s.r.o., interní, revma.,diabet.

Dělnická 24a/1485, Havířov 73601

• I

Ing. Králík

Chodím tam snad už 15 let, potřebujete inzulín ale skoro nikdy se nedovoláte, když jste objednaný na 1 vezmou vás ve 3. Jinak dobrý v žádném jiném DIA jsem nebyl tak nemůžu porovnat. Nová sestra práci nezvládá.

• ReDIam s.r.o., interní, revma.,diabet. Jiný  •

LK

Navštěvovala jsem ordinaci v druhém těhotenství s těhotenskou cukrovkou. Paní doktorka je strohá, bez emocí - když jsem u ní byla poprvé, řekla mi hned ze startu, že mám viditelnou nadváhu, a že bych měla přibrat v těhotenství 0-6 kg. Za celé těhotenství jsem přibrala jen 6 kg opravdu, ale má počáteční váha byla 94kg. Téměř pokaždé jsem si vyslechla, jak je to moc, a jak se mi to bude špatně shazovat. Medikace byla jen dietou a glukometr mi vždy ukazoval hodnoty v normě, jen jsem neměla měření tak často. Ale opět jsem byla strašena, že miminko ohrožuji tím, že se neměřím a při poslední návštěvě mi paní doktorka řekla, že doufá, že bude zdravé s mým přístupem. Z návštěv jsem byla vždy smutná, snažila jsem se opravdu měřit, jak jsem mohla - i celkový váhový přírůstek ukazoval, že dietu dodržuji, tak mě přístup paní doktorky hodně mrzel. Jinak nepochybuji o tom, že je to odborník ve svém oboru, mně tam ale chyběla ta empatie a pochopení, na což je v těhotenství žena hodně citlivá.

• ReDIam s.r.o., interní, revma.,diabet. Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

K paní Dr.Kerzlové chodím zhruba rok. Za tu dobu jsem mohl poznat, jaká paní doktorka ve skutečnosti je. Určitě bych vyzdvihl její porozumění, lidský přístup a starostlivost. Vždycky si mne ráda vyslechne, pomůže a poradí. Má skvělý přehled v oboru i pochopení pro životní situace pacienta, které nesouvisí s léčbou. Co se týče léčby samotné a její diagnostiky, jsem také maximálně spokojený. Výsledky jsou, díky její předepsané medikaci a edukaci, naprosto skvělé. Opravdu mohu s klidným svědomím doporučit.

• Pacient

lékařka, která má na každého pacienta čas, dúkladná,vyslechne ,poradí. Odborník s lidskám přístupem Iva

• Pacient

Ano, souhlasím, je velice dobrou lékařkou, je odborně na výši a své práci i pacientům rozumí, je velice příjemnou a hezkou ženou

• V

Vlastimil Milata

vlídné přijetí a pochopení pro pacienty, spolupráce s pacientem, motivace k léčbě, vysvětlení problému stanovení cíle a perspektivy.

• Pacient

MUDr. Kerzlová - je velmi výborný lékař. Chodím k ní už docela hodně let a jsem velice spokojena. Paní doktorka je ochotna konzultovat problémy i v soukromých hodinách přes telefon a bere pacienta jako sobě rovného. Člověk může říct pravdu a nemusí si nic vymýšlet. Velice doporučuje!

• E

Eva D.

Velmi dobrá lékařka s mimořádně lidským a citlivým přístupem k pacientům. Chtěla bych také vyzdvihnout její odborné znalosti, které jsou na vysoké úrovni. Paní doktorku mohu s čistým svědomím všem pacientům doporučit. Lékařů jako je ona, je velmi málo.

• Pacient

Velmi zodpovědný a krásný přístup k pacientům bez arogance, skvělá starostlivost a velmi dobré výsledky léčby

• Pacient

v oboru diabetologie v mém případě dobrá diagnostika a následná léčba