PhDr.
Kristýna Schwarzová
Fyzioterapeut
o specializacích
Plzeň 1 adresa
Věnuji se fyzioterapii dospělých i dětských klientů od 2 měsíců věku. Také se zabývám problematikou nohy a výrobou individuálních stélek. Za svoji praxi jsem se setkala s pacienty každého věku s mnoha různými diagnózami. Využívám a kombinuji mnoho vědecky podložených konceptů a metod fyzioterapie. Ve své léčbě se zaměřuji především na hledání pravé příčiny a podstaty bolesti u klienta.
- Fyzioterapie
- Podrobné vysvětlení
- Snaha pomoci
- Ordinace
LZ
Kontrola 4m syna proběhla dle představ, bylo mi vysvětleno a ukázáno to co jsem chtěla a samozřejmě i něco navíc :-), domluvily jsme se na cvicích a následné kontrole. Mohu doporučit.
Kamila
Léta řeším chronický problém se zády a nikdo mi nebyl schopen účinně pomoci. Fyzioterapeuti mi vždy tvrdili, že se mnou není nic špatně, a to i když problém zásadně ovlivňoval můj každodenní život. Paní Kristýna je ale jiná. Vyslechla můj problém, nezlehčovala ho, brala v úvahu všechny moje obavy, a opravdu důkladně mě vyšetřila. Vymyslely jsme společně dlouhodobý plán, jak můj problém vyřešit komplet od příčiny. Budu paní doporučovat kamkoliv půjdu, protože takhle skvělá a empatická fyzioterapeutka se jen tak nevidí.
DB
Velká ochota a odbornost, řeší příčinu a nikoli důsledky.
• Fyzioterapie MK • DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie •
E
Edita
Vše proběhlo ve velmi příjemné atmosféře, syn neplakal, paní fyzioterapeutka mi poskytla skvělé rady, poradila s výběrem prvních botiček pro syna.
T
Tereza Šlajsová
Maximálně doporučuji po všech stránkách. Vše pečlivě a srozumitelně vysvětleno, paní Kristýna je profík a velmi sympatická a milá.
JB
Velice příjemná, empatická, podstoupeno komplexní vyšetření, vysvětlí příčinu bolesti, snaží se opravdu pomoci. Doporučeno několik cviků, rovnou jsem se objednala na další fyzio.
• Fyzioterapie MK • Kontrola dospělý •
VAN
Naprosto spokojený. Profesionální přístup, milé a přívětivé jednání.
Lada
Odborný přístup a vysvětlení. Syn maximální spokojenost.
Adela
Se slečnou Kristýnou jsme byli moc spokojeni. Nezaměřovala se pouze na konkrétní problém se kterým jsme přišli, ale vyšetřila syna komplexně. Ordinace byla přizpůsobena dětem. Stejně tak vyšetření. Moc doporučujeme.
Michaela
Velmi sympaticka terapeutka, vse srozumitelne vysvetleno. Super spoluprace se synem. Krasne prostredi. Resila jsem mimo jine prvni boty pro syna a dostala jsem skvele rady vcetne nazornych prikladu bot.
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni